Jump to content

Guidelines

Sykkel.org er et nettbasert diskusjonsforum av og for sykkelentusiaster. Forumet har som mål å tilrettelegge for kommunikasjon og aktivitet basert på en felles interesse for sykling på sti, landevei, snø og ellers alt av underlag som er kompatibelt med to hjul. Bruk av forumet innebærer at man godtar de regler og vilkår som til enhver tid foreligger. Endringer i disse vil bli annonsert på forumet.

Utover normal høflighet, sunn fornuft og rimelig nettvett ønsker vi i utgangspunktet ikke å legge sterke føringer for hvordan forumet brukes. Eventuelle oppdateringer av forumreglementet vil kunne komme på bakgrunn av forumaktiviteten, men kan foreløpig oppsummeres i følgende punkter:

  • Hvert medlem kan ha én forumbruker.
  • Medlemmer er ansvarlig for innholdet som publiseres gjennom deres bruker.
  • Innhold som er støtende, diskriminerende eller ulovlig tillates ikke.
  • Forumet tilrettelegger for kjøp og salg, men ansvaret bæres av de aktuelle parter i enhver handel.
  • Forumet er norsk, men tillater innslag av alt som forstås av de fleste forumbrukere, herunder skandinavisk, engelsk og diverse sykkellingo.
  • Medlemmer med bransjetilknytning er velkomne på forumet. Disse er underlagt de samme retningslinjene som andre medlemmer og har lov til å komme med relevante innspill til diskusjoner, for eksempel produktanbefalinger. Vi oppfordrer imidlertid alle medlemmer med bransjetilknytning til å opplyse om dette der det er relevant, for eksempel der man kommer med råd eller anbefaling som er relevant til aktøren og/eller permanent i egen signatur. Ren reklame for egne produkter og tjenester er ikke tillatt uten nærmere avtale. 

Driftsgruppen vedlikeholder forumet med utgangspunkt i de nevnte forventningene og ansvaret som ligger hos brukeren, med tilsvarende krav til seg selv. Tillit mellom drifts- og brukergruppe er helt grunnleggende for forumet og førende for hvordan innhold administreres. 
 

×
×
  • Create New...