Gå til innhold

Julie_G

Medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Julie_G sine prestasjoner

Nysgjerrig

Nysgjerrig (2/14)

  • Første Uke Gjennomført
  • Konstruktiv
  • Første Innlegg
  • Trådstarter

Nylige merker

7

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det ble Trek Roscoe 9 tilslutt! Har da mulighet til å oppgradere deler for å få en lettere sykkel ved behov. Dekk og styre blir nok først endret. Har dere noen tips for lettere og evt smalere dekk som fungerer fint i furuskog med litt røtter og steiner?
  2. @Gullars @Supermann Ser fristende ut ja, og ser at Spinn har en igjen i M i rød til 19k. Eneste jeg henger meg litt opp i er at vekten ikke er veldig mye lavere enn min Ripmo. Redd for den blir tung i lengre oppforbakker?
  3. Takk for all input, jeg har fått mye å tenke på. Har ikke bestemt meg enda, men tror jeg har redusert alternativene til tre: Ibis DV9, Trek Roscoe 9, Orbea Laufey H-Ltd . Sistnevnte er det jo et bra salg på også. Grunnen til at jeg ville bytte er å få noe mindre grovt (kjører ikke heisbasert heller), mindre vedlikehold, noe kvikkere og lettere. Laufey og Roscoe er vel ikke så mye lettere kanskje, men på den andre siden er prisforskjellen ganske stor. Mye å tenke på!
  4. Så bra, jeg er helt sikker på at det blir en hardtail. Angående gaffel, så høres 140mm kanskje litt mye hvis vi snakker om typisk Østmarka-terreng? Geometri er jeg ganske blank på, men har du noen flere tips ift hva jeg skal se og sammenligne med min nåværende fulldemper?
  5. Godt poeng! Min Ripmo har en reach på 458, mens Borneo har 425 i small. Stack er 620 vs 598 for Borneo. Fristende nå som jeg ser det er salg også. Hvordan syntes du den klatrer?
  6. Takk for alle svar, jeg skal sjekke ut forslagene. Har også kikket på Trek Roscoe 9. Ang. Ripley så hadde nok den også vært fin i det litt enklere terrenget, men ønsker en hardtail også pga enklere vedlikehold. Nei, helt XC har jeg ikke lyst til å gå. Mye fordi jeg vil ha en sykkel som er litt mer kapabel nedover samtidig som den klatrer bra. Ferdig bygde sykler er kompromiss ja, derfor det også er vanskelig å velge. Bygge egen sykkel hadde vært veldig morro, men jeg har verken ferdigheter eller utstyr. @SupermannRose Bonero var ny for meg og ser fristende ut. Selges den kun på nett? Ser at de anbefaler størrelse S for 162-172cm, og jeg er 168. Ville du likevel gått for en størrelse mindre?
  7. Jeg kommer fra en Ibis Ripmo AF, men leter nå etter en lettere sti-hardtail. Har flyttet og sykkelen føles ganske tung og overkill for terrenget her. Nivået er vel hakket over nybegynner og sykler mest blå stier eller enklere. Har ikke satt et budsjett, men håper at sykkelen ikke bikker 40k. Siden jeg har vært fornøyd med Ibis så har jeg kikket på DV9, men det finnes mange andre alternativer. Hva bør jeg se etter? Dropper må være med, og vandring på demper rundt 120-140mm? Håper jeg kan få noen tips her.
×
×
  • Opprett ny...