Jump to content

Erfaringer med FARA All-Road


Pnwess

Recommended Posts

Hei! Jeg har erfaring med denne modellen og har syklet på den i 3 år. Primært bruker jeg den til langturer og i marka. Jeg er veldig godt fornøyd med allsidigheten til sykkelen, jeg synes personlig at en del rene grussykler ofte er daffe og med lite respons. Allroaden har en snert som gjør den ypperlig for turer på grus, styrer unna sti generelt, men kommer igjennom der det er nødvendig. I tillegg er den veldig komfortabel på lange turer med og uten oppakking. Jeg bedriver kredittkort bikepacking og kommer langt med romper raketten og rammebag. Som du sikkert vet har Fara laget et eget festesystem for denne type bagger. Jeg har en rammeveske med clip-on og den funker superbra. Ønsker man mer oppakking på langturer så er det godt med festepunkter i rammen både foran og bak, samt på undersiden av rammen (ekstra flaskeholder). Fara har også eget skjermsett som er laget mtp denne modellen. 

Er du på jakt etter en sykkel for å bruke på grus/asfalt så er dette et meget godt valg. Jeg har valgt å ha to hjulsett, men med riktige dekk så er det ikke noe problem å bruke samme hjulsettet på grus/asfalt. Vil også skryte av folkene som jobber på Fara, det er veldig serviceinnstilt og har gitt god oppfølging både i kjøpsprosess og har flinke folk til å ta service på sykkelen (om man ikke gjør det selv).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Takk for gode svar!

Tiltenkt bruk er jo i hovedsak asfalt, men har også lyst til å ha muligheten til å ta den med på grusveier en gang i blant, så jeg føler sykkelen krysser av mange av mine bokser. 

Har du brukt sykkelen vinterstid med piggdekk?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...