Gå til innhold

Karl Fredrik

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Karl Fredrik sine prestasjoner

Debutant

Debutant (1/14)

  • En Måned Gjennomført
  • Første Innlegg
  • Konstruktiv
  • Første Uke Gjennomført
  • Trådstarter

Nylige merker

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, kjørte rett hjem og bestilte! Nå er der vel bare å drømme seg bort i karbonhjul💵💵 Takker for muligheten for å test den:)
  2. Takker for gode kommentarer har lært mye selv om jeg er mer handlingslammet enn før🙃 Da jeg ikke skal delta i ritt og at jeg liker å sykle grus så har jeg fått øyna opp for gravel sykkel med 2 hjulsett. Jeg oppnår ikke rendyrket landeveisykkel fart, men jeg oppnår mye mer fart for samme watt en terrengsykkelen med 50+ mm og X antall kg. Heldigvis har jeg heller aldri opplevd en rendyrket landveisykkel, så jeg vet ikke hvilken følelse jeg går glipp av. En av grunnene til at jeg foreslo endurace var at den har shimano 105 for en relativt okay penge. Canyon kalkulatoren foreslå large for min høyde (185,5 cm med 86 cm benlengde) , men jeg er ikke lagt ifra medium. Fra tidligere sykkel har jeg erfart at jeg har kort armlengde en gjenomsnitt. Da er det dumt å kjøpe en sykkel der jeg er på grensen mellom to størrelser uten mulighet for å teste den fysisk. For å konkludere, jeg tar meg en tur til noen fysiske butikker å prøver litt. Finner jeg ingen ting, blir det edurace.
  3. Litt info: - 26 år - Ser etter etter første landveisyklel, da jeg bruker en terrengsykkel for landevei akkurat nå. - Sykkel skal brukes til treningsturer. Alt fra 20km til 120km. - Middels trent og liker fart - prisklasse 18-25k Spørsmål: Mange av syklene som faller i min prisklasse er «endurance». Eksempelvis «canyon endurance 7 AL» eller «ORBEA AVANT H30». Noen som har erfaring med ren landveisykkel og endurance og kan kommentere på farts forskjellen?
  4. Hei, Vi ser på boliger rundt lierbyen. Elsker å sykle til Jobb som ligger i Drammen og undersøker nå mulighetene på vinter. Ser at den gamle jernbanen mellom Lier og Drammen har blitt en ekspressykkelvei, og at deler av område er oppgitt som kommunal gang/sykkelvei (uten om delen mellom Kjellstad og Lierbyen). Noen fra område som har erfaring med å sykle mellom lierbyen og drammen som vet om denne veien måkes på vinteren?
×
×
  • Opprett ny...