Jump to content

nybegynner00

Medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nybegynner00's Achievements

Nysgjerrig

Nysgjerrig (2/14)

 • Første Innlegg
 • Konstruktiv
 • Trådstarter

Recent Badges

1

Reputation

 1. Hjertelig takk for svar. Forstod mye mer nå. Ente med å kjøpe PD-T8000 som også følger med cleats da mine sko ikke hadde med. Så får se hvordan det går på første langtur😂Takk igjen.
 2. Ja fant ut at det å ha landveissko med gravel sykkel ikke var det mest optimale nei... men men kapra de ganske billig (tror jeg, er jo xxl😅) så får se hvordan det går på første langtur. Takk for svar uansett.
 3. Tusen takk for svar! Ok den er grei, skjønner. Jeg har sett at disse er anbefalt ganske mange steder tror jeg vil gå for disse. Takk igjen.
 4. Hei! Helt ny på dette forumet og må si jeg er veldig glad for dette forumet spesielt for meg som er nybegynner og har en del spørsmål, takk til dere alle som er aktive!😅 Har kapret meg noen sykkelsko på XXL med navn Giro Savix II 24 før de ble utsolgt. Spørsmålet er hvilke pedaler passer min gravel sykkel (Flow GRV 700C) med disse sykkelskoene jeg har kjøpt meg? Vil gjerne ha kombipedaler da jeg trenger å bruke sykkelsko til kun lengre turer, og vanlig joggesko til jobb/kortere turer. Slik jeg har søkt meg frem til så skal kombipedalene: SHIMANO PD-EH500, T421, Pedal Saint PD-M821 SPD bare for å nevne noen, så det var mange forskjellig der ute. Men igjen usikker på de i det hele tatt passer(?) da jeg ikke forstår det med klikk og SPD. Noen som har noen kan anbefale? Noen gode og lette. Hjertelig takk for svar!
 5. Hei! Helt ny på dette forumet og må si jeg er veldig glad for dette forumet spesielt for meg som er nybegynner og har en del spørsmål, takk til dere alle som er aktive!😅 Har kapret meg noen sykkelsko på XXL med navn Giro Savix II 24 før de ble utsolgt. Spørsmålet er hvilke pedaler passer min gravel sykkel (Flow GRV 700C) med disse sykkelskoene jeg har kjøpt meg? Vil gjerne ha kombipedaler da jeg trenger å bruke sykkelsko til kun lengre turer, og vanlig joggesko til jobb/kortere turer. Slik jeg har søkt meg frem til så skal kombipedalene: SHIMANO PD-EH500, T421, Pedal Saint PD-M821 SPD bare for å nevne noen, så det var mange forskjellig der ute. Men igjen usikker på de i det hele tatt passer(?) da jeg ikke forstår det med klikk og SPD. Noen som har noen kan anbefale? Noen gode og lette. Hjertelig takk for svar!
×
×
 • Create New...