Jump to content

kettill

Medlem
 • Posts

  178
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kettill's Achievements

Alliert

Alliert (7/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Veldig Populær
 • Trådstarter
 • Konstruktiv
 • En Måned Gjennomført

Recent Badges

114

Reputation

 1. Jeg bruker det i regn, og som nevnt over er de fra Bioracer såpass store at de går bittelitt nedover ørene og sånn sett gode å ha på litt kjøligere dager. Og på podiet da😉
 2. De jeg har fra Bioracer drar jeg litt nedover ørene, så de er jo ganske romslig.
 3. kettill

  TDF 2024

  De som driver å løper ved siden av rytterne, har de aldri sett et sykkelritt på TV? Kommentatorene kaller jo slike idioter i alle land og på alle språk.
 4. Påmeldt tredagers. Har blitt mer fokus på garasjebygging enn sykling i år, men det vil si at man stiller med lave skuldre og kanskje kan nyte stiene enda mer.
 5. Enda ett alternativ: færre ritt å delta på. Da jeg startet å sykle var det ritt nesten hver eneste helg her i Trøndelag. I år har jeg deltatt på to.
 6. Det er 36 g road tube. Har både hvit og sort i tre forskjellige lengder på ventilstamme og de måler hhv 5,85 og 5,95 mm med skyvelær.
 7. Jeg syklet i 22, og bortsett fra på Sognefjellet frøs jeg egentlig ikke noe spesielt. Min bekledning er kanskje ikke å anbefale, for jeg syklet i shorts (med en god dose varmekrem) til toppen av Valdresflye😶. Der trakk jeg på Sportful 2nd skin knevarmere som jeg hadde rullet opp under skotrekkene. Brukte Velotoze tynne skotrekk, men skulle jeg prøvd i år hadde det blitt den litt kraftigere utgaven. Minuset med disse er knappene under, som har en tendens til å løsne. Spatzwear Legals som Sepeda roser har jeg dårlige erfaringer med. Mulig det er fordi jeg nesten konsekvent bruker knevarmere og får vann som renner inn? Det er jo silikonrenner ned langs skaftet som fungerer som drenering for vann inn i skoene😯. På overkroppen var det Brynje ulltrøye, løse ermer og vest. Med en regnjakke i lomma som ble dratt på i nedkjøringene og neoprenhansker. Alt bortsett fra undertrøye fra Bioracer. Kun på Sognefjellet jeg savnet bedre bekledning. Men hvis det blir bare 2-3 grader blir det jo noe helt annet enn i 22. På Flye var det jo 6-7-8 grader. Sognefjellet var verst, med 4-5 grader og tett regn. Hvorfor har ikke arrangør et oppsamlingssystem for overskytende klær når vi kommer ned til butikken ved foten av Sognefjellet?
 8. Det var nettopp en Silca Tattica som feilet sammen med RideNow for meg ved punktering for et par-tre uker siden. Jeg trodde først det var for at stammen var for glatt, men etter å ha sjekket nøyere er stammen for tykk slik at pumpehodet stopper i kanten på stammen og dermed ikke tetter godt nok. Så tipset er å teste medbrakte kombinasjoner før man legger ut på tur.
 9. Det der var kjente trakter det, Tor.
 10. Jadda. 23 sekunder 😯 Men hørte jeg et snev av italiensk aksent i intervjuet, ehh?
 11. Punkterte i går på vei hjem fra jobb. Ingen problem tenkte jeg, og dro frem TPU-slangen fra seteveska. Men da jeg koblet min Silca Tattica på for å pumpe opp ville ikke pumpa sitte fast på den glatte ventilen. Denne har en fleksibel slange slik at det ikke gikk å presse den inn mens jeg pumpet heller. Så der sto jeg da i regnet og grublet på løsninger. Lappe den gamle slangen dukket opp som en løsning. Frem med den fine lille klistrelappen. Nei, ville ikke feste på slangen i regnet. Da ble det ringt etter skyss. Vel hjemme måtte jeg prøve om det bare var stresset i situasjonen som spilte meg et puss. Da viste det seg at TPU-slangen allerede hadde et lite hull. Det kan jo være at dette har kommet mens jeg monterte, men hadde ikke fått inn noe luft, så tvilsomt.
 12. Har Leknessund nedprioritert temposykling helt?
 13. Det der var jo en perfekt måte å ta lagets første World Tour-seier på. Hadde aldri trodd de skulle ta det selv om jeg hadde sett resultatet... Lørdag, søndag, mandag. For en helg.
 14. Jeg prøvde også ganske nylig å bøte et bitte lite hull med medfølgende lapp, men det var ikke like suksessfullt. Syns den virket litt lite fleksibel, så jeg satte den på med litt luft i slangen. Hadde du luft i slangen før lapping?
×
×
 • Create New...