Jump to content

Sunnu

Medlem
 • Posts

  49
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sunnu's Achievements

Bidragsyter

Bidragsyter (5/14)

 • Trådstarter
 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført
 • Bidragsyter
 • Dedikert

Recent Badges

19

Reputation

 1. TEK7 er vel løysninga på alt? Litt tull, men det kostar lite og skal vere lite giftig å jobbe med, så det er jo noko å prøve om du ikkje finn andre metoder.
 2. For media er det fullstendig likegyldig kva folk meiner om kjendissakane, så lenge dei kan hauste klikk.
 3. Kjapp sjekk viser at US, JP og EU har same forhold i begge merka. UK skiller seg derimot ut.
 4. Ein må ikkje bli meir kunde enn å ha kredittkort, men er jo kunde det også. Men kan du fortelle meir om ditt forhold til Rune Nilson og Torfinn Borkhus!
 5. Radical pro er iso 9523. Om fjellsport skriv dei har speed-nose så er det feil.
 6. Har ein sirkel ei side eller ingen sider?
 7. Gir og giring er to forskjellige ord!
 8. Har tenkt at skihjelmar er laga for bruk på snø og spisse steinar og dermed ville dempe alt for dårlig på vegkrasj. Men kanskje det ikkje er så stor forskjel?
 9. Det er nok heller at du er snill gutt som oppfører deg bra enn at folk går rundt og trur du ikkje er "Safe", sjølv om egoet ditt ville like det siste bedre. Hundar det ikkje er kontroll på er eit av dei få problema i skogen, rikelig med eksempel på folk som vert alvorlig skada i møte med dei. Mor som ikkje klarte å vurdere at ungen ikkje burde styre hunden er jo sjølvsagt også den typen som ikkje taklar at ungen får litt kritikk.
 10. Girvaier er ganske billig, og lett å bytte, så her kan du koste på deg ein ny og teste om det fungerar utan ny strømpe. Du girar til max/min på skiftaren og trer den ut. Viktig å ikkje demontere girskiftar fordi du ikkje visste det...
 11. Sikkert bra å berre smøre med 5-56 eller WD40 eller noko slikt. Løsne wirestrømpene slik at du kan flytte dei fram og tilbake/ta dei ut wiren og la det tørke+smøring.
 12. Forhåpentligvis for din del så er du i 100% kverulantmodus, så skiløypa vil vil nok forbli liksom uansett. Men kva kallar vi dei løypene som faktisk er bygd av og for rulleskifolket? For desse eksisterer jo faktisk.
 13. Om du har lister, lysbrytar og slikt i bomull og malar veggane i klassisk kvit vil listene sjå veldig gule ut. Det viktige å vite med tanke på valg av fargar er at fargar forandrar seg basert på kva dei er saman med og kva lys det er. Så finn ut kva du har og snakk med dei i butikken. Skaff deg fargekart så du kan sjå på fargane saman med golvet og andre fargar du har og kvelden og om dagen.
 14. Ja, eg linkar til ei side som omhandlar motorferdsel. Kva vil du fram til med å fortelle meg dette?
×
×
 • Create New...