Jump to content

Ballspill, 5 minutter ødela alt for Ståle Solbakken


Recommended Posts

Reagerte også på den bortforklaringen. Vi begynte jo EM-kvalifiseringen med 1 poeng på de tre første kampene, selv etter å ha møtt Skottland (hjemme) og Georgia. 

Solbakken har fått ryddet opp i en del på landslaget (generasjonsskifte fra eldre spillere som var gode fotballspillere men aldri leverte på landslaget: Stefan Johansen, Skjeldbred, etc). Men han har mislykkes med tre ting:

- Bygge et solid forsvar: Ja, vi har ikke den kvaliteten vi aller helst skulle hatt på midtstoppere og keepere. Men potensialet har vært der lenge i Ajer, Østigard, Gregersen, etc da er det opp til trener, å lage et system som kompenserer for ev. svakheter. 

- Få det beste ut av de offensive spillerne vi har. Haaland har for så vidt levert på landslaget. Men vi har et kjempeutgangspunkt med Ødegård og Haaland på samme lag, med Aursnes++ som gode alternativer, bør vi få mer ut av angrepene - særlig Ødegaard skulle jeg gjerne sett enda mer av på landslaget.

 

Solbakken har også vært litt for forsiktig med å inkludere formspillere når de faktisk leverer, ved å gi de spilletid på landslaget. Pellegrino har blitt ekskludert, selv når Norge har manglet venstrekantspillere. Velde tilsvarende i Polen. Tida har gått for Wolf Eikrem nå, men å ha en spiller med hans pasninger, ro og spilleforståelse i troppen burde vært selvsagt. Og spillere som Aursnes mm burde fått spilletid før de gjorde. Det er tegn til bedring, ved kjapp inkludering av Bobb og Musa nå, og at Breivik endelig har blitt kalt opp på landslaget.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...