Gå til innhold

Ballspill, 5 minutter ødela alt for Ståle Solbakken


Anbefalte innlegg

Reagerte også på den bortforklaringen. Vi begynte jo EM-kvalifiseringen med 1 poeng på de tre første kampene, selv etter å ha møtt Skottland (hjemme) og Georgia. 

Solbakken har fått ryddet opp i en del på landslaget (generasjonsskifte fra eldre spillere som var gode fotballspillere men aldri leverte på landslaget: Stefan Johansen, Skjeldbred, etc). Men han har mislykkes med tre ting:

- Bygge et solid forsvar: Ja, vi har ikke den kvaliteten vi aller helst skulle hatt på midtstoppere og keepere. Men potensialet har vært der lenge i Ajer, Østigard, Gregersen, etc da er det opp til trener, å lage et system som kompenserer for ev. svakheter. 

- Få det beste ut av de offensive spillerne vi har. Haaland har for så vidt levert på landslaget. Men vi har et kjempeutgangspunkt med Ødegård og Haaland på samme lag, med Aursnes++ som gode alternativer, bør vi få mer ut av angrepene - særlig Ødegaard skulle jeg gjerne sett enda mer av på landslaget.

 

Solbakken har også vært litt for forsiktig med å inkludere formspillere når de faktisk leverer, ved å gi de spilletid på landslaget. Pellegrino har blitt ekskludert, selv når Norge har manglet venstrekantspillere. Velde tilsvarende i Polen. Tida har gått for Wolf Eikrem nå, men å ha en spiller med hans pasninger, ro og spilleforståelse i troppen burde vært selvsagt. Og spillere som Aursnes mm burde fått spilletid før de gjorde. Det er tegn til bedring, ved kjapp inkludering av Bobb og Musa nå, og at Breivik endelig har blitt kalt opp på landslaget.

  • Thanks 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...