Jump to content

simson

Medlem
 • Posts

  109
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

simson's Achievements

Entusiast

Entusiast (6/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Konstruktiv
 • Bidragsyter
 • Dedikert
 • En Måned Gjennomført

Recent Badges

60

Reputation

 1. Helt enig. Jeg hadde egentlig som utgangspunkt å gå for en sykkel med enda større grad av standardløsninger, men landet på at dette var forhold jeg kunne kompromisse på. Jeg kjenner meg selv nok til å vite at jeg ikke bytter stem/setepinne ofte, og at jeg derfor fint kan leve med begrensede muligheter da.
 2. Jeg var i din situasjon i fjor, men hadde 40k som max. Skulle ha en godsykkel, ikke til ritt, men til gøy på landeveien. Valgte å prioritere di2 framfor karbonhjul, og gikk for en Giant TCR 1 (dvs ikke pro). Jeg var for så vidt godt fornøyd med hjulene, men da jeg kom over en god deal på karbonhjul i vinter, valgte jeg å oppgradere. Dvs: Godt fornøyd med sykkel og at oppgraderingsmuligheten var såpass enkel (kan også selge gamlehjula, men har valgt å ha de som backup inntil videre). Et tilleggsmoment i vurderingene (der alle vektlegger forskjellig) er i hvilken grad sykkelmodellen har egne proprietære løsninger: Lar setepinne, cockpit, etc seg enkelt bytte med andre standardløsninger.
 3. Har du testet å dra/dytte og rotere på håndhjulet? Dvs at låsestiftene kan ha blitt delvis engasjert ved at håndhjulet/festet er noe i spenn.
 4. Takk for påminnelse om pumpe og manglende spor til å skru på TPU. Og jeg som var så fornøyd med å ha funnet plass til en Pocket Drive i sadelveska, så jeg slipper å ha den festet til ramma... What next: - Finnes det noen adapter å ha imellom? - Eller er det andre alternativer som er like korte (sub 15cm)? Ser ut som jeg kanskje likevel skal gå for en AliExpress oppdladbar minipumpe...
 5. Er veldig godt fornøyd med min så langt, men savner muligheten til å justere volumet noe ned på varslingene. Skulle ta en sykkeltur i dag der jeg bestemte meg for å droppe Variaen, og da fikk jeg opp noe vanvittig med varsler og lyder på min Edge 540 om at Variaen var gjenglemt. Var det fordi Variaen var skrudd på? Dvs at den varslingen ikke kommer når varia er skrudd av?
 6. Min teori er at det er tre typer sykkeltyver: - Tilgjengelighetstyven (Ojsann, en lett tilgjengelig sykkel som ev. har en lås jeg lett dirker/klipper) - Knekk-i-knærne som klipper låser og selger sykler videre - Proffere sykkeltyver med nettverk bak seg. For de to første typene har jeg tro på at en airtag gjemt i flaskeholder, ringeklokker mm har en effekt, i hvert fall det første døgnet.
 7. Vi har gjemt airtagen i ringeklokka på el-sparkesykkelen i huset. Kom til nytte da den ble stjålet for litt siden - og funket som fjell å spore den opp igjen. Ringeklokka er til salgs på Kjell.com.
 8. Hvis du klikker deg inn på hver enkelt av de, så ser du lengre ned på siden (under "Består av") at av de du har på bildet så har den øverste kun én skinne i pakken, nummer to har to - derav prisforskjellen, etc.
 9. Idealet er vel å ha det på to steder, i tilfelle uhell (som kan skje både med lokal lagring og skylagring).
 10. Solgt. (Fant ikke ut hvordan jeg kunne endre headingen)
 11. Jeg har begge deler. Pizzastein fungerer også fint, men har ikke samme varmelagringskapasitet og tar derfor lengre tid og jeg mener pizzastålet gir hakket bedre pizza. Men jeg tar fortsatt i bruk steinen en gang i blant når jeg steiker pizza på utegrillen, fungerer veldig fint det også.
 12. Har Siemens med 300 grader, fungerer som gull. Også med pizzastål - ingen utfordring for omgivelsene rundt, men jeg ville nok ikke lagt melkesjokoladen rett inntil. 🙂
 13. Bruker NAS (Synology) og skytjeneste På NAS har jeg bilder og gamle filer fra videokamera, samt lagt inn dvd- og musikksamlingene.
 14. Utfordringen er nok ikke pedalene i seg selv, rs500 skal gi godt nok fordelt tråkk under foten. Et par forslag: - Prøv deg fram med plassering av cleatsene, jf. Pandas råd over. - Når du skriver hockeyskøyte-smerter så får jeg vibber til at skoene kan være litt trange i bredden: Når føttene blir varme over tid, så blir de større. Sjekk om det kan hjelpe å løsne noe på boaen. - Vi reagerer ulikt på sykkelsko, og Cadet er ikke blant de aller stiveste (selv om de er karbonforsterket og derfor skal kunne stive av til å fordele rundt). Har du mulighet til å låne andres sko, for å sjekke? - Går ut fra at du bruker gule cleats? De har mer float, dvs at de tillater mer horisontal bevegelse i kontakten mellom sko og pedal.
×
×
 • Create New...