Jump to content

perbl

Administrator
 • Posts

  891
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

perbl last won the day on May 28

perbl had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

perbl's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Innleggsmaskin Rare
 • Veldig Populær
 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført

Recent Badges

628

Reputation

 1. Mottok denne på fredagen, og dette tror jeg blir en bra løsning for hverdagsbruk. Kamerablokken som fulgte med var litt trang når jeg primært bruker EF-objektiv som krever overgang og dermed blir litt lengre enn RF-ekvivalentene, men får nå alltids med meg kamera pluss et par objektiv. Får se om jeg kjøper til den større kamerablokken de også har for dagene der jeg vil ha med meg mer stæsj. Ellers massevis av lommer for å putte andre ting i, og god plass til å pakke med seg litt jakker og sånt og, hvis jeg vil bruke den på kortere turer. Ikke helt perfekt for Peak Design Clip som jeg vil bruke på skulderstroppa, men fikk den nå på på et vis. Kunne vært større looper jeg kunne festa den i, men de var sydd litt for trangt, så måtte skvise den rundt selve stroppen litt lengre ned enn jeg tror er perfekt.
 2. Må man ha NSFW-kort shorts for å sykle på en sånn Dangerholm-ish sykkel?
 3. Ibis sier (i PDF med kopibeskyttelse, så ble screenshot)
 4. Ja, den var også blant de jeg tenkte på, tror jeg har en tube med sånn liggende. Men får kanskje se om jeg finner noe som er laget for formålet jeg kan legge til i den formidable kassen med fett for spesialiserte formål 🙂
 5. Var da som svarte! Får ta meg en tur og se etter egna remedier i LBSene når folk jeg har tiltro til sier nei 🙂
 6. Skal service et Ibis-boss jeg tror muligens har godt av litt smøring pga ulyd, men usikker på hva som er best av fettet jeg alt har og om jeg egentlig trenger noe nytt. Instruksjonen sier å bruke freehub oil, men kan man bruke noe tynt fett ala slickoleum/SRAM butter i stedet? Hva bruker folket til lignende? Tjukt fett er nok ikke det beste å bruke inni her.
 7. Nei, jeg har mitt hovedsaklig demontert med mindre det er jevnlig kjøring med sykkelstativ. Føler liksom jeg utsetter bilen for mindre sølesprut når jeg har det plastdekselet over hengerfeste-festet på og.
 8. Er ikke det oppgaven til den plasthetta som følger med festet (tok et par turer før jeg skjønte det)?
 9. Ikke testet cayenne, men mine habanero og scotch bonnet er grønne en god stund, før de plutselig skifter farge fascinerende kjapt. Så skal ikke se bort fra at du bare må vente litt. Å spraye med vannflaske har jeg egentlig begynt å anta er en seiglivet myte. Planter digger vel luftfuktighet, men hvor mye luftfuktighet får man egentlig til med å spraye noen dråper som fordamper ganske kjapt? Mer trua på å lage et Ikeahacket skap med luftfukter inni da, eller ha en luftfukter stående ved plantene. Men så langt har plantene mine klart seg bra på stua, sliter mer med skadedyr enn at de vokser, har noe ullus på enkelte planter, heldigvis ikke på chiliene.
 10. RPN forstår jeg er genialt når en får det i fingra, men var allerede inne i Texas Instrument-sfæren etter usunt med nerding på dem på VGS, så var det åpenbare valget da jeg ble student også.
 11. Færdi! Usikker på om jeg var like imponert av slutten som resten av spillet, men rimelig høyt oppe på topplista av spillopplevelser.
 12. Ja, den flekken har vært der i lange tider 😄 Det er bare noe med måten jeg behersker denne på etter mange års bruk som gjør at jeg heller tyr til den, selv når jeg skal regne ganske komplekse ting. Sitter jo med både 3-4 ulike regnearkapplikasjoner, Python, R, Jupyter og haugevis av ulike løsninger på Macen, men det å ha en fysisk dings med taster og bra med funksjonalitet jeg etterhvert behersker ganske ok er ganske effektivt.
 13. Jeg synes nå forøvrig 20 år var lovlig kort levetid 🙂 Denne ble vel kjøpt rundt 99 tror jeg, og det er imponerende hvor lite brukt den ser ut mtp slitasje på tastene, den har jo vært daglig brukt i mange av årene. Jeg har jo slitt mye mer på ett år gamle tastatur etc.
 14. Ikke for å være vanskelig, men er tråden for gode kjøp det naturlige stedet for runkepelling om noen av markedets minst prisgunstige hjul og håndbyggsdefinisjon? Krydre med noen røverkjøp da i det minste, jeg går jo inn i denne tråden for å klikke på kjøp hvis/når jeg ser interessante lenker.
 15. Av og til føles det mye mer effektivt å regne ut på kalkulatoren som ligger der, som i mye større grad støtter historikk, avanserte regnestykker etc enn mobilkalkisen i science mode. Og jeg har nå både excel, en terminal og alskens andre verktøy foran meg.
×
×
 • Create New...