Jump to content

perbl

Administrator
 • Posts

  542
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

perbl last won the day on January 31

perbl had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

perbl's Achievements

Dyktig

Dyktig (10/14)

 • Innleggsmaskin Rare
 • Veldig Populær
 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført
 • Dedikert

Recent Badges

393

Reputation

 1. Prisene har neppe blitt mindre bananas for en duk med et par skinner og en motor. Greit fornøyd med løsningen fra Norsol her, og ville nok valgt å ha det på strøm hvis det lar seg gjøre å framføre strøm der du skal ha dem. Har så langt droppa automatikken, synes liksom det er greit å ikke la dem gå ned hvis det regner eller er litt ruskevær, innbiller meg bare levetiden påvirkes litt av antall ganger man kjører dem inn våte, eller pusher på glidelåsene når det er frost. Men har man enormt med vindusflater er det nok greit å se på automatisering for å unngå badstu. Angående batteri, har motordrevne plissegardiner med batteri innvendig på stua, og har alt hatt en irritasjonsepisode der strømmen var borte og jeg måtte løfte opp gardina for å fiske ut batteriboksen for lading 🙂 Skuffende dårlig monitorering av strømnivået selv om Luxaflex visstnok skal være Chris King i solskjerming. Men kan jo selvsagt tenkes det er bedre funksjon på de som linkes over her. Når jeg bor i blokk er det hvertfall også et argument for å ha ting på fast strøm, så man slipper å jobbe utav vinduer høyt oppe i etasjene.
 2. Hvis det å skulle lage noe for et såpass krevende domene som trading og finans er målet, tror jeg vel neppe dette kurset går nok i dybden for deg.
 3. Dette er vel sånn samtlige mine Garmin-reparasjoner har blitt gjennomført og. Kanskje se om jeg får en Fenix7 i Posten for en lav sum hvis jeg reparerer den jeg har? 🙂
 4. Den samme Google-lenka di sier nå også følgende under seksjonen AI vs Machine Learning:
 5. Er det noe særlig skarpt skille det gir mening å snakke om da? Det er nå vel litt som å forklare skillet på terrengsykling og endurosykling? Det ene (Maskinlæring) er en spesifikk greie der man anvender konsept fra det bredere andre begrepet (AI)? Har ikke testet kurset sjøl, men kjenner jo til noen av folka i miljøet rundt AI-laben, mye kompetanse der hvertfall. Men jeg tipper vel man går begrenset i dybden gitt omtalen av kurset. Fikk litt lyst til å teste sjøl, selv om jeg har hatt endel emner med AI for leeeeenge siden for minst to hype-runder siden.
 6. Jeg skulle til å si noe om at dette neppe kan være særlig milijøvennlig gitt advarslene på det jeg har brukt for å løse fett fra kjeder tidligere, eller konsept som RnR, men så så jeg videoen og ble nysgjerrig.
 7. Blir mye HNNNNGING på landeveisdekka da 🙂
 8. Vanlig alpinbinding kan være mye, men mange av dem lar deg bruke toppturstøvler som er utformet ihht støttede standarder ja. Men sjekk kompitabiliteten til binding vs standarder til støvelen. Tror du sliter litt med de med null leppe foran. Ellers virker det som at Dynafit lanserer endel spennende for tida, bla Ridge-serien, utfra teksten i teaseren på nettsidene (har ikke abb for tida) virker det som at støvelen får bra omtale i siste FF. Virker å være fokusert på vekt vs kjøreglede-kompromisset man må ta stilling til. Jeg har hvertfall planer om å researche denne litt når jeg engang får ut fingeren for å handle noe lettere enn det tunge utstyret jeg har nå.
 9. Flere deler jeg aldri ville hatt bruk for på egne sykler. Høy what year is it?-faktor over sånne krankpresseverktøy om man hovedsaklig har noenlunde moderne sykler. Prismessig greit, men for å skru på egne sykler vil du fort få behov for flere dimensjoner på ting tipper jeg, så da forsvinner kanskje hele appellen med kofferten og. Om man starter fra scratch, kan det ofte være noe penger å spare på en koffert, men denne syntes jeg så litt tynt utstyrt ut.
 10. Det er jo bare et par-tre kilometer unna det som er "høy hastighet" for syklister i Oslo i følge rettsvesenet 🙂 Imponerende prestasjon, og rått av @torhovland også, bare det å stille opp på et ritt som dette er brutalt tøft gjort i mine øyne.
 11. Det der klarer jeg jo imponerende ofte med en gammel Fenix med ukesvis av batteritid, så litt skummelt i så måte 🙂
 12. Og det er akkurat det å få mobilfunksjonalitet på håndleddet jeg er litt nysgjerrig på. Men tror kanskje jeg avventer å handle noe til Fenixen dør helt på seg, har et par andre dyre ting jeg sikler på for tida og, har enda ikke fått handla noe fra hjemmekontortrådene mine.
 13. Stemmer at det var den der ja. Ellers har du jo den saken som nylig foregikk i Oslo og, der elsyklisten som kom opp på sida av bilen i under 20km/h også visstnok holdt høy fart i følge enkelte dommere. En kjenning som såvidt jeg husker det ble dundra ned av vikepliktsbrudd i 70-sona ble også medieomtalt med at han holdt høy fart, selv om det er klin umulig for en syklist å holde særlig mer enn 20-30km/h på aktuelt sted.
 14. Du får vel se demoer på lanseringsvideoene, tipper vel også DC Rainmaker går gjennom dette. Ellers har man sitatet fra apple.com:
×
×
 • Create New...