Jump to content

torbjornhb

Støttespiller
 • Posts

  758
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

torbjornhb last won the day on March 29

torbjornhb had the most liked content!

About torbjornhb

Recent Profile Visitors

796 profile views

torbjornhb's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Innleggsmaskin Rare
 • Veldig Populær
 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført
 • Dedikert

Recent Badges

561

Reputation

 1. Mange som sier at årets 24+ faktisk er det beste kompromisset. Jeg har både S23 Ultra og S24 Ultra liggende. S24 Ultra er merkelig nok litt lettere å holde. Først benyttet jeg er deksel fra Quad Lock som gav meg bedre grep enn uten. Men nylig skiftet jeg til et supertynt silikon deksel som gir enda bedre grep. Kunne nok ikke brukt det som den eneste telefonen ettersom jeg er avhengig av å kunne operere telefonen med en hånd, men funker til enhånds bruk når du ikke er veldig i farten. Hadde for øvrig S22+, og den lå veldig godt i hånden. Den er vel litt rundere i kantene enn Ultra. Har trua på S24+. Faktisk nesten bare glemt at den finnes 🙄
 2. Jeg har sverget til iphone i alle år, og bruker det fremdeles som min primær telefon. Men, jeg nærmer meg veldig å bytte til Samsung dersom Apple ikke skaper seg. I forbindelse med jobben min så har jeg vært heldig å få teste nye forskjellig. Skrev faktisk en test av S24 Ultra kun fordi jeg ble så positivt overrasket at jeg fikk lyst til å gjøre det. I stedet for å teste ytelsestall, grafikk, etc., så hadde jeg en tilnærming som gikk mer på hvordan telefonen er i daglig bruk. Jeg bruker S24 Ultra bare mer og mer, og kunne ikke vært mer fornøyd. Bildekvaliteten mener jeg overgår iphone. Mye klarere bilder, og fargene er mer naturtro. Tidligere har det jo vært motsatt. Når jeg skal ta detaljbilder av klokker, så bruker jeg S24 Ultra. Grunnen til at jeg fremdeles holder meg på iPhone tror jeg har med størrelsen å gjøre. Hadde ambisjoner om å kjøpe S24, men har ikke somlet met til det. Så ekstremt travelt om dagen 😬 Dersom ikke størrelsen er av betydning, så får du i hvert fall et verktøy som er langt mer enn "bare" en telefon, og en multidingseboms du kan ta i mange år. Kan legge til at Google Pixel 8a kommer om en måned. Den blir nok forholdsvis rimelig, og vil nok tilby meget god valuta for pengene. Kjøpte Pixel 7a til modern i jakten på den beste bildekvaliteten i en kompakt telefon, og den har levert strålende. Dog kommer jeg til å kjøpe S24 til henne om ikke så lenge.
 3. @Gubben forsøk igjen nå. Endrer slik at du skal få opp Norge umiddelbart. Husk mva og forenklet toll. Jeg regnet ut at den kommer på ca 560 Euro med alle avgifter. Fremdeles verifying mye for pengene. Vil tipse om å kjøpe forsikring gjennom coverdrone.com. Koster 44 euro for et år 🙂
 4. Tar nok feil her. Skjermen på Garmin sine AMOLED skjermer er ALLTID på. Batteriforbruket er også svært lavt. Men veldig bra du liker Fenix. Ingenting galt med den. Så klart kjekt med et batteri som varer og varer 🙂
 5. Joda. Du må velge Norge som land.
 6. E4 sensoren liker ikke meg 🙂
 7. Har testet noen klokker etterhvert (150+)... Forstår egentlig ikke hvorfor folk velger MIP skjerm over AMOLED. Argumentet må i så fall være at de har behov for ekstremt lang batteritid... Selv om de fleste som gjør det, før det fordi de ikke er klar over at epix / Forerunner eksisterer og går rett på Fenix. Jeg ville nok ikke valgt en klokke med E4 sensor fra Garmin. Personlig funker ikke FR965 for min del, selv om det er klokka jeg gjerne skulle brukt. I dag bruker jeg mest Quatix 7 Pro ettersom den har en slankere bezel en Fenix / Epix, 47 mm skjerm og absolutt alt av funksjoner. For øvrig ingen klokke som har 52 mm skjerm. 51 mm er maks.
 8. Tommel opp for HOKA Kaha 2! De er så store at du nesten flyter på vannet når du går. Ekstremt lettgått da ettersom såleformen gjør at de nærmest ruller fremover.
 9. Ble forundret over dette. Jeg tok 3 år for gitt. En Specialized S-Works hjem som aldri hadde vært i bakken gikk i søpla her. Det samme med Bontrager som toppmodell. Jeg var til og med smart nok til å ta alle hjelmer i butikken jeg jobbet, og kastet de som var for gamle.
 10. Du kjøpte vel en brukt Sole? De bruker i hvert fall silikonspray. Regner med at det går greit, selv om jeg ikke han garantere for annet en produsentens (Les: Bare for at du ikke skal klikke i vinkel på meg om det går rett vest ☺️).
 11. Utrolig kult 🙂. Gratulerer! Må innrømme jeg blir mer og mer fristet til å prøve fpv drone selv jo mer jeg flyr v vanlig drone. Du må vel bruke briller når du flyr? Synd de har så dårlig batteritid alle de fpv dronene.
 12. Ser mer en bra ut! Spent på stivhet, komfort, etc... Hva endte du på med å betale?
 13. Husker godt vi solgte denne på Trek rundt 2015-206. Utrolig god sykkel. Flott eksemplar du har 👏
×
×
 • Create New...