Jump to content

OleF

Medlem
 • Posts

  277
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

OleF's Achievements

Talent

Talent (8/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Veldig Populær
 • Dedikert
 • En Måned Gjennomført
 • Trådstarter

Recent Badges

164

Reputation

 1. Pog dropper OL, skal han gå for trippel grand tour tro?
 2. OleF

  Rette hjul

  Fikk brudd i en eike under sykkelturen i går, ble bra med kast i felgen men sykklet rolig hjemm uten problemer. Skal se om jeg får tak i ny eike til hjulet. Men er det no vits i og rette opp felgen før en får tak i ny eike slik att den kan brukes på en trilletur?
 3. Ca 7,5kg er lettere en mange ferdigbygget karbon racere, så fint å se att fortsatt noen bygger på alu. Hvordan er Hunt hjula? Vurderer di til gravel sykkelen. 28/30mm dekk?
 4. OleF

  TDF 2024

  THJ med bedre oppkjøring og Leknessund med på laget kan det love godt til neste år. Men ikke lett for disse bruddene uansett om dagen. Mye kjørestyrke i GC lagene
 5. OleF

  TDF 2024

  Dagens og morgendagens etappe må UX sende ut det meste di har i brudd. Som nevnt tidligere her, hvorfor ikke sende Kristoff ut i brudd?
 6. Hva kan Ridley gi dem som ikke Dare kan?
 7. OleF

  TDF 2024

  Der var nok varmt i toppen til flere i dag og ikke bare rytterne. Men syntes opprekket og spurte var bra i dag. Hvilken storskive kjører Kristoff på nå? Syntes han spinner giret ut på slutten der. Var det ikke no prat på att di ønsket større storskive i fjor?
 8. For min del blir det ikke og droppe noe av sykkel på tv av den grunn. Syntes det er like artig og skal nå kose meg med siste uka i tdf. Men å sitte der å tro att hele feltet har rent mel i posen er og litt for naivt spørr du meg.
 9. OleF

  TDF 2024

  Men jeg skjønner frustrajonen til THJ når han blir passert av di to. Han var tydelig preget av dette ved målgang på dagens etappe og kansje en av di få som er åpen om dette? https://www.tv2.no/sport/haplos-folelse-for-norsk-profil-lyst-til-a-hate-dem/16844578/
 10. OleF

  TDF 2024

  Dopa eller ikke, syntes det er veldig interessant att nesten ingen syklister blir tatt for doping lenger? Hadde det vert en litt nå og da så vet en hvertfall att systemet fungerer. Hvor svikter det? Vi får vel kansje vite hva som foregår om 10-15 år?
 11. Mye er nevt men: Rødblink bak på sykkel selv på lyse dagen. Gjerne ett synlighetsplagg i form av vest/jakke. Bruk di lokale småvegene i stede for hovedveiene. Bruk og gjerne gang og sykkelsti der du føler det er forsvarlig. Bruk armer som blinklys når du skal inn på andre veier. Jeg liker ofte og planlegge turen slik ca i hode før jeg sykkler så har du ett mål.
 12. Syntes det blir for mye stress/mas med ritt. Liker bedre rolige turer med klubbsyklister eller venner/bekjente vis jeg skal sykkle med flere.
 13. OleF

  TDF 2024

  Synd med Roglic ute. Red Bull henter Remco og Waut til 2025😄
 14. OleF

  TDF 2024

  Lørdag/søndag blir vel GC etapper. Roglic klatrer jo bra, så han har jo snart ikke noe å tape på og prøve på no sprell. 3.plassen sammenlagt syntes jeg virker fortsatt åpen. Det kan jo tilogmed bli forandringer sammenlagt på avsluttningsetappen(21) i år. Hvem kjører best tempo etter 3 uker med slit?. Tror jeg vet om en danske....
 15. OleF

  TDF 2024

  Typisk Roglic i dag?
×
×
 • Create New...