Jump to content

altitude

Medlem
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

altitude's Achievements

Entusiast

Entusiast (6/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Bidragsyter
 • En Måned Gjennomført
 • Dedikert
 • Første Innlegg

Recent Badges

60

Reputation

 1. Har kjøpt en Garmin 965 etter den gamle 735XT tok kvelden. Ser at det er en del flere og mer avanserte funksjoner på 965 (og sikkert de fleste nyere Garmin klokkene). Jobber turnus, stort sett 0800-2000, 2000-0800 og 1000-2200, med mulighet til å sove litt på nattvakter. Soving på dagtid etter nattvakt er veldig avhengig av hvor travelt det er på natt, og med dagvakter som slutter både 2000 og 2200 blir start søvn veldig variabelt. Så det sette opp sleep mode blir vanskelig og må ev også justeres for hver uke. Noen som har tilsvarende arbeidshverdag, eller andre, som har forslag til oppsett på klokka for best mulig søvnstatistikk og analyser. Eventuelt bare sette Sleep mode til 1 min per dag. Tror ikke den kan slås av? Målet er å prøve å få best mulig data fra klokka og bruke dataene som en liten indikasjon på hvordan jeg kan trene og restituere.
 2. Har ikke prøvd disse, men Turbolito sine på deres slanger. Er snakk om lapper med separat lim-tube.Har ikke fått det tett, faktisk så sitter lappene knapt fast. Men har bare prøvd en gang.
 3. 28 mm på nye Orbea Orca, målt til 28 mm. Skal vurdere 30 mm når dekkene må skiftes. TPU slanger. 25 mm på Supersix 2012 modell som ble syklet frem til i vår. Er ikke plass til så mye bredere. 32 mm og 40 mm på hver sine hjulsett på Diverge 2019 modell. Tubeless satt opp. 19 mm pariser på Miyata 1987 modell.
 4. Tragisk, bare tragisk. Kondolerer til familie og venner.
 5. Kjøpte en Orbea Orca M20iLTD i våres. Denne har OMX ramme men geometrien er lik som M35i. Er veldig fornøyd med sykkelen. Men det er verdt å være klar over at den er relativt kvikk og responsiv. Minner mye om gamlesykkelen som var en Cannondale Supersix fra 2012 (før senkede setestag). Bor du i nærheten av en Unaas butikk er det sikkert også mulig å prøvesykle en.
 6. Har en eldre 735xt med tri-pulsbelte. Har samme problem, og ikke funnet en løsning. Men mener min måler lengde basert på GPS-en.
 7. Har Praxis Zayante 48-32 (ikke karbon) på en Spec Diverge 2019. Synes ikke den girer like godt på forgiret som Ultegra. Har også opplevd at kjedet hopper av innemellom. Mulig Carbon-GR versjonen er litt med raffinert? Har ikke prøvd GRX.
 8. Anbefales! Nytelse å høre noen som både har innsikt og kommunikasjonsevne.
 9. Nye Pirelli TPU slanger på ny-sykkelen i går. Kom 2,59 km før punktering på forhjulet. Vittoria Corsa N.EXT TLR 28 mm dekk. Byttet til reservedekk, men så gikk mini-pumpen i oppløsning. Fikk til nød pumpet opp til rullbart trykk. Gav opp og drakk øl i stedet for sykling. Hva blir fremtiden? Satse på uflaks og lappe/erstatte TPU slangen? Bytte til latex? Sette opp tubeless (Oquo Road Performance RP45LTD hjul, mini hooked)?
 10. Ny racer dag i går. Orbea Orca M20iLTD. Veldig positivt førsteinntrykk etter kort test tur i går. Gamle Cannondale Supersix 2012 modell er pensjonert til rulle-sykkel og nostalgiturer. Fremdeles en helt førsteklasses sykkel, men plass til bredere dekk, skivebremser og DI2 og 2x12 gir fristet. Edit: Orbea-en er kun grovjustert, skal nok av et par spacere og finjustering av styre/hendler.
 11. Har samme problem. Har ikke brydd meg med å få en formell diagnose, men kan likne på Mortons nevrom. https://www.ahus.no/behandlinger/mortons-nevrom/ Behandling er tilpassing av såler/sko ev. kirurgi. Har så langt klart meg med å justere litt på såler. Bruker også Specialized blå (++) såler.
 12. Fremdeles Diverge Carbon Comp 2019 oppgradert med Zipp 303S hjul. Blir nok også mange år til på denne på gravel og som komfort/off season/langtur sykkel med hjulsett nr 2 med 32 mm dekk, 40 mm til gravel. (og ja, jeg vet krankarmene er feil vei)
 13. Venter på sykkel prikk lik den i videoen i størrelse 53, Orbea Orca. Blir spennende å sette den på vekta ut av boksen samt kjøreklar med pedaler, flaskeholdere, osv. Ble også solgt av den klassiske formen. Sammenliknet geometrien med gamlesykkelen Cannondale Supersix 2012, og den synes nesten prikk lik. Eneste at overrøret og seterør møtes litt lavere på Orbea-en.
 14. I så fall får vi håpe at Uno-X ikke stjeler hovedsponsoren til hopplandslaget og blir Uno-X Nammo 🙂 Det hadde blitt et ordentlig moralsk big bang.
 15. TV2 med nyheter om Uno-X fremover. Men ikke noen tanker om mulig andre sponsorer. https://www.tv2.no/sport/reitan-tar-uno-x-grep-onsker-a-komme-tettere-pa/16616403/
×
×
 • Create New...