Jump to content

san

Medlem
 • Posts

  248
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

san last won the day on July 19 2023

san had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

san's Achievements

Talent

Talent (8/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Veldig Populær
 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført
 • Dedikert

Recent Badges

202

Reputation

 1. Steigen, et flott område for mange ulike aktiviteter, ikke minst kajakk og dykking. Og med den flotteste skjærgården i nord.
 2. Innhalering av karbonmonoksid for å måle effekten av høydetrening. Er det da doping? Den norske professoren nevnt i artikkelen samarbeider også med Uno-X. https://escapecollective.com/exclusive-tour-riders-are-inhaling-carbon-monoxide-in-super-altitude-recipe/ Mer forklart her. https://www.cyclisme-dopage.com/actualite/2024-07-14-cyclisme-dopage-com.htm
 3. san

  TDF 2024

  Tror Visma vil forsøke med sin taktikk igjen på etappe 19. Når antagelsen ikke slo til i går, om at stigningsprosent, lengde og høy temperatur kunne knekke Pog, har de Cime de la Bonette og tynnere luft mellom 2000 og 2800m som en mulighet.
 4. san

  TDF 2024

  Fyren som kastet chips i ansiktet på Pog og Vinge ble etter en stund arrestert. Den 32-årige briten var for full til å bli avhørt og ble satt i fyllearresten. Hvor stor boten ble vites ikke men håper den svei skikkelig.
 5. san

  TDF 2024

  Veldig uenig i det, og tvert i mot. Om Pog ikke hadde vist stor angrepsvilje i forholdet til Vinge ville etappene blitt dønn kjedelige mellom de to. Uten det tidlige forspranget til Pog ville han spilt kortene sine til fordel for Vinge. Pogs forsprang og dagens etappe var et resultat av at Vinge måtte angripe og både han og Visma har fremstilt som Vinge sin store styrke, være en dieselmotor over flere kilometer i bratt terreng. At Pog bruker sin styrke og gruser Vinge kan en ikke si noe på. Teamradioen til Visma oppsummerte det korrekt. Pog var bare bedre. Punktum. Å trekke frem dopingspøkelset nå er søkt, også fra dansk hold. Om så burde det i alle fall omfatte begge de to dominantene, noe de har vært over lengre tid. Men rekorder fra dopingtiden i en rekke idretter blir slått hele tiden, og som TV2 var inne på da doping ble nevnt, at fremskritt i trening, ernæring, utstyr, lagtaktikk mm. har medfører at rekorder blir slått. Om en i det hele tatt skal syte over noe så må det være at de to nevnte tar lurven, og kanskje motivasjonen, fra mange ryttere i feltet. Det ville være kjedelig om ingen lengre gidder å gå i brudd på fjell-etapper når de vet at de to dominantene gjør det nærmest umulig å vinne.
 6. san

  TDF 2024

  Lærte noe nytt i dag også. At flasker medfølgende avispapir er ut. Nå er det bakepapir som gjelder. Og å kaste potetchips i ansiktet på rytterne vissnok er en greie. 🥺
 7. Amflow er et merke etablert av DJI blir det sagt. DJI tilfører mange nye aspekter til EL-sykler som vist i denne videoen. Her får de store motorprodusenter mye å bryne seg på i årene fremover. Og motorene blir mindre og mindre. Som denne fra ZF. Pinion MGU kommer også med større forbedringer med viste modell fra Nicolai. Med disse tre utforderne til de store, og sikkert med flere fremover, skal det bli interessant å følge med på hvilke veier de store sykkelprodusentene har tro på og velger å adoptere.
 8. Fungerer i allefall med Komoot. Trykk Profil, deretter på + og importer gpx. (Android tlf.)
 9. san

  Solkrem

  Nevnte Änglamark virker å holde hva som loves. Det gjelder ikke alle.
 10. Svaret mitt var basert på hva du skrev:
 11. Posisjonen mm. til den blå prikken, dvs. der du er, vises i en firkant nederst på skjermen når du trykker på den blå "GPS-knappen" nederst til høyre. (Android og gratisversjon)
 12. Da må det være noe feil i ditt oppsett. Fungerer her som ellers i kart-apper.
 13. Bosch, Shimano, Yamaha mf. får stadig nye konkurrenter de må forholde seg til. Spørsmålet er hvilke sykkelprodusenter som fremover inkorporerer DJI Avinox. Vil vi se den samme utviklingen for el-sykler som for el-biler fra KIna? https://www.dji.com/no/avinox
 14. Korrekte mål fjerner i alle fall usikkerhet. Kina/Taiwan-nav og boss brandes med både kjente og ukjente navn. Har tidligere brukt mye tid på å søke etter boss av den årsak. Kanskje er ett navn på bosset du leter etter Pasak microspline 12SP, som her. Se Description. Om det er det korrekte bosset har jeg ingen anelse om hvor det er å oppdrive på kort tid. Men kanskje hjelper infoen deg videre.
×
×
 • Create New...