Jump to content

Gruskverner

Støttespiller
 • Posts

  236
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Gruskverner last won the day on November 19 2023

Gruskverner had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gruskverner's Achievements

Talent

Talent (8/14)

 • Veldig Populær
 • Trådstarter
 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført
 • Dedikert

Recent Badges

144

Reputation

 1. Jeg kjørte hookless på 303S, men følte marginene for trykket ble for små med 90kg egenvekt,og kanskje 105 kg systemvekt på ultra-ritt, når det i tillegg siver ut litt luft underveis. Som med Kaiost, så ser jeg ikke helt poenget med slangeløst fremfor TPU, når det i tillegg er mer søl og kål å montere. Greit, kanskje du kan sykle videre med slangeløst hvis du skulle punktere, men det er noe jeg uansett ikke gidder å sjanse på, så har alltid med ekstra slange. Det skal dog sies at det er enklere å montere på hookless-felg enn hooked. Kan legge til at ikke-slangeløsdekk ofte er rimeligere også.
 2. Det ser jo helt hinsides ut, som om endekoppene på navet er beregnet for en annen dimensjon enn ramma di. Ev. et ekstremt produksjonsavvik i selve ramma.
 3. Skulet over på veien da jeg gikk p ski opp til Ullevålseter fra Hammeren i dag - det virker som om isen er i ferd med å brytes opp til slush, og det er allerede en blanding av bar grus og is/sørpe. Med været vi har i vente tenkte jeg å sjekke hvor langt jeg kommer med piggfri neste lørdag, tipper Bjørnholt.
 4. Vurderer å booke konferanse via jobben i Porto i Oktober, men halve poenget er ev. å ha 3 dager før/1 dag etter til sykling. Er det noe særlig å sykle med utgangspunkt i sentrum av Porto, eller er det bare mye trafikk, lite veiskulder og "vestlandsvær"? Gir landevei nok muligheter, eller er veier ev. så dårlig at man burde gå for en grussykkel?
 5. Jeg liker at de i det ene avsnittet påstår de at det er vanskelig å lage en avtale med en teknisk arrangør siden Styrkeprøven AS har flere eiere (?), mens de i neste avsnitt sier de at de allerede har laget det for JR.
 6. Så Styrkeprøven sin plan er at politiets saksbehandler erstattes - og deres egen vaktleder havnet i krangel med og nektet å følge politiets instruks under selve rittet? Lykke til...
 7. Luck har et oppsett hvor du kan bestille tilpassing til gitt Valgus-grad for en relativt rimelig penge. https://www.luck-bike.es/es/inicio/2470-103113-genius-a-medida-o-personalizado-.html#/969-alza-sin_alza/1029-diseno-elige_tu_diseno Bont tilbyr vel tilpasset produksjon basert på fotavstøpning, men da koster det like mye som en pendlersykkel...
 8. Liten oppdatering; Jeg har den siste tiden drukket Rema 1000 100% Arabica, som jeg synes er et røverkjøp til 60 kr for 500g, og vesentlig bedre smak enn Friele Slow Roast i mine løker. Så da har jeg i hvert fall funnet hva som gjelder for meg for "standard sort kaffe". Har for øvrig noen assorterte poser fra Langøra i posten nå, venter i spenning. Kan også nevne at jeg nylig har lært om kaffefenomenet Kopi Iuwak, men det forblir nok uprøvd i nærmeste fremtid. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kopi_luwak
 9. Uff, ugreit for THJ - Uno X er i hvert fall styrket nok til at de har 2-3 andre bruddklatrere med tilnærmet like høyt maksnivå i TdF, dersom han ikke skulle komme i form igjen.
 10. Det hører også med til historien at Mogan fylke virker å ha en blanding av et korrupt og inkompetent styre - da jeg sjekket ras/tunnel-saken sist gang, kom jeg over flere artikler med korrupsjonsanklager, og et Mogan-styre som klager på at de ikke lenger fikk eu-midler, fordi de i motsetning til de andre fylkene hadde bedt om å få hele 12-årspotten med én gang, og brukte det opp første året...
 11. Julbo har cat 0-3 (12%-87%) fotokromatiske briller, de skifter raskere og blir enda klarere enn mine veldig gamle Jawbreaker fotokromatiske. Tror sistnevnte bare har et fotokromatisk lag utenpå linsen, mens i Julbo er det en del av selve linse materialet. Foretrekker fortsatt Prism Road på vanlige soldager.
 12. Jeg syklet på 25mm, og forstod rakst hvorfor utleier hadde valgt Gatorskin. Mellom toppen av Mogan-klatringen og Ayacata degenererer veien gradvis inntil det til slutt bare er en tynn stripe på 15cm i midten som ikke er spisse kampesteiner med litt asfalt eller grus rundt. På det flate strekket mellom Ayacata og Pico er det ruglehelvete i ~5 km på hele veiens bredde. Vil tro at jeg garantert hadde punktert på dekkene jeg bruker i Noreg.
 13. For øvrig tenkte jeg "dette er siste gangen jeg sykler her" da jeg syklet Pico via strekket fra toppen av Mogan-Ayacata-Pico nå i vinter, makan til strekker med dårlig asfalt har jeg ikke vært med på. Og de var allerede veldig dårlige for 6 år siden. Det har for øvrig ikke skjedd noe med den raste strekningen nede ved Puerto de Mogan heller. De er flinkere til å bruke penger på asfalten på Tenerife.
 14. Kunne aller helst tenke meg en hodelykt som auto-dimmet når man møter noen, men det nest beste hadde vært en med bevegelsessensor for dimming. Jeg er har bare sett bevegelsessensor for å skru av/på? https://www.google.com/search?q=hodelykt+bevegelsessensor
×
×
 • Create New...