Jump to content

Staroh69

Støttespiller
 • Posts

  159
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

329 profile views

Staroh69's Achievements

Alliert

Alliert (7/14)

 • Ett År Gjennomført
 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført
 • Bidragsyter
 • Dedikert

Recent Badges

98

Reputation

 1. Det blir mange fine Dare-sykler på markedet nå. Hørte at de planlegger utsalg av syklene, så det er bare å gjøre lommeboka klar. Allerde nå er vel "halve" ungdomsfeltet fylt med Dare-sykler, og av det lette og dyrere slaget. Nå ligner landeveisrittene terreng, hvor "halvparten" av syklene kjører rundt med lodd.
 2. Staroh69

  Strava familie

  På web-versjonen av Strava kan man konvertere til Strava famile-plan. Jeg betaler i dag for to abonnement, men de trekkes ulikt, sånn ca. med halvårs mellomrom. For å aktivisere familie-planen må jeg visstnok si opp nåværende abonnement, for så aktivere familieplanen. Blir det full betaling ved oppstart av famileplanen, og vil jeg tape allerede innbetalt sum?
 3. Lite svar her. Leie er vel alltids en grei løsning. Mange har erfart at å leie kan være billigere eller ikke så verst løsning alt i alt, da syklene får mye juling.
 4. Tusen takk. Det var det jeg var ute etter.
 5. Vi kjører ned til Frankrike nå i morgen, og guttungen om det var noen ritt for han der nede i perioden vi er der. Så da spør jeg forumistene her om noen av dere vet av hvor jeg finner info om eller kjenner til aktive ungdomsritt på landeveien i juli og eller mosjonsritt som han kan delta på? Hovedsakelig nord for Paris, og fram til 12. juli. Noen som kan opplyse en uvitende sykkelpappa?
 6. Buksa har lange glidelåser og er følgelig lett å ta av. I tillegg har den hemper til Norrøna-selene mine.
 7. Har brukt min +-15 ganger. Den holder tett enn så lenge. Så at noen nevnte tidligere i tråden at den er baggy på leggene, og det er det jeg irriterer meg over. Det gjør den litt mindre egnet til sykling enn mer litt rettere varianter av regnbukser.
 8. Dare er ekstremt populær hos den yngre garde. Jeg tror nesten "halve feltet" i 13-14 og 15-16 sykler på Dare. Det gjør dem lettsolgte, men om de er mer lettsolgt enn Canyon vet jeg ikke.
 9. Jeg sykler på den ennå. Nydelig Landeveissykkel😀
 10. Kjendiser er oppbrukt, men mange av oss ser jo likevel på det. Uansett så kan programmet vise fram banesyklingen, og det i seg selv er jo positivt. All omtale av sykling er bra.
 11. Det kan hende at jeg ikke har lest godt nok, men jeg ser verken pris eller en lenke til finn.no hvis den ligger ute med pris der ...
 12. Nots trenger ildsjeler som deg. Meld deg inn og i tillegg fronte det arbeidet dere gjør på stiene i lokalområdet. Det er viktig at folk skjønner at stiene ikke gjør seg selv, og at alle brukerne av utmarka trenger hverandre.
 13. Absolutt gode forklaringer det.
 14. Det visste jeg ikke, men hvorfor er det så selvsagt at svaret er nei?
 15. Absolutt, men har ikke Thule sine stativer vektgrense.? På Buzzrack-en går det jo greit så lenge du har plass til 3-4 sykler. Har jeg elsykkelen på, blir det færre sykler. 22 kg el + 12 kg fulldemper + 8 kg racer blir under vektgrensa.
×
×
 • Create New...