Jump to content

JoeT

Medlem
 • Posts

  317
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JoeT's Achievements

Talent

Talent (8/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Veldig Populær
 • Trådstarter
 • Konstruktiv
 • Bidragsyter

Recent Badges

164

Reputation

 1. JoeT

  TDF 2024

  Veldig rart det der. Jeg har aldri sett på han som en (ren) spurter, men spurte skal han. Han har jo selvfølgelig hatt et par fine spurtseire, men jeg tipper seierene hadde vært flere om han var mer i brudd. Han er ikke en rytter som er lett å kjøre fra, pluss at han er vanskelig å spurtslå i liten gruppe aka spurt uten opptrekkere.
 2. Får fin sykkel til å sykle fort med for den prisen på Finn. Se f.eks på Specialized tarmac sl4 eller andre godsykler fra 10+ år tilbake.
 3. Imponerende av Mccormack som nå har ca 1 døgn moving time uten en eneste pause. 520km. Må vel ha en liten hvil snart? Eller kommer noen av de beste til å kjøre sovefritt på 1100(?) km?
 4. Festes med stropper rundt rammen og de strammes med skruer. Tar 5 min å montere og jeg kommer aldri til å bruke romperaketten min igjen. Hadde jeg vært mye på overnattingstur hadde jeg hadde ramme med bagasjebrettfester, men dette var veldig bra.
 5. Skrev ikke du lenger opp at det er en del tråkking i utfor?
 6. Prøvde meg som pakkesel nå nettopp. 70 mil på tvers av sør-norge. Telt og hele pakka. Tok sjansen og kjøpte meg en Aeroe bagasjebærer som festes på setestag. Litt skeptisk til å starte med, men fungerte veldig bra. Veldig enkelt å feste drybags og det var stivt og lydløst. Har ikke sjekket ramma etter tur, men tror setestagene er hele fortsatt.
 7. Det er to ting som er helt sikkert; 1) du er godt trent og 2) du hadde fortsatt blitt oldboys norgesmester selvom jeg hadde sneket meg inn i boden din og skiftet til butylslanger eller tubeless kvelden før.
 8. Men er det liksom bedre kvalitet når det er håndlaget i Frankrike? Kan ikke se for meg at dette Mavic-hjulsettet er bedre enn et kinesisk (?) Reserve-hjulsett på noen ting unntatt vekt. Begge er hjul med samme bruksområde, så absolutt ikke noe eple og pære sammenligning dette.
 9. Bare tulla litt jeg altså, men er jo litt morro at du skryter av hvor god du er i hver eneste tpu-post, mens når jeg sier at de aller beste bruker slangeløst så er ikke det gyldig.
 10. Men den ekte norgesmesteren, Markus Hoelgaard, kjørte vel slangeløst? 😜
 11. JoeT

  TDF 2024

  Ikke vær på sykkelforum/sider om man ikke vil bli spoilet.
 12. Sneik meg gjennom på vei til Gjøvik i fjor. Fullt klar over at det er på eget ansvar.
 13. Hadde vel ikke blitt mye action med Eddy uansett? Far over the top han nå. Dessverre. Ang. Træen så er det vel slikt man må regne med når man går til et bedre lag. På UnoX hadde han vært selvskreven.
 14. Har dessverre ikke noe SSB-statistikk som kan tilfredstille deg her... Jeg (og min bekjentskapskrets) er nok bare oppvokst på en annen planet i en annen tid, da det å kjøpe elsykkel til 60k+(eller hva en Levo/Genius El koster) til et barn på barneskolen er hinsides vår fatteevne. Men det blir vel et sidespor i denne diskusjonen.
 15. På tettstedet her jeg bor er det iaf plenty av småunger (typ 12år) som av en eller annen syk grunn sykler rundt på svindyre elsykler. Så det er absolutt ikke bare forumnerder som bruker mye penger på det.
×
×
 • Create New...