Jump to content

Howard

Medlem
 • Posts

  274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Howard last won the day on April 6

Howard had the most liked content!

Recent Profile Visitors

334 profile views

Howard's Achievements

Talent

Talent (8/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Veldig Populær
 • En Måned Gjennomført
 • Konstruktiv
 • Bidragsyter

Recent Badges

375

Reputation

 1. Jeg brukte malagaairporttransfers.com da jeg var der med familie og sykkel i fjor. Ikke billig, men ryddig og greit. Bestilte i god tid før avreise fra Norge. Hadde litt mer trøbbel med å skaffe transport tilbake til flyplassen ved hjemreise, da vi hadde fly grytidlig på mårningen og en de fleste transferselskapene har hviletid på natta, samtidig som 4 pers, bagasje og sykkelkoffert var mer enn lokaltaxi’n kunne svelge. Endte opp med å bestille transport gjennom Transfeero, noe som funket flott (men ikke akkurat gratis..!).
 2. Howard

  TDF 2024

  Jasper er visstnok allergisk mot å spurte rent. Han MÅÅÅ skifte fil / bane / side minimum 1 gang pr spurt. 👎🏻
 3. Ikke min - men dette må da være den ultimate bikepacking-sykkelen! Plenty med plass til både en og to og tre og fire rammevesker!
 4. Grus- / vinter- / drittvær- / pendlesykkel endelig i hus. Originale dekk og skiver flyttet over og satt opp slangeløst på et sett Fulcrum Racing Zero mens originalhjulene får piggs in the dekks. King Cage flaskeholdere. Et sett rakleskjermer fra SKS ligger klart til drittværet setter inn. Ellers er alt foreløpig «stock».
 5. Har 28, blir 30 når dette dekksettet må byttes.
 6. Unclestraps.com eller Forstnerbands.com har mye fint. Uret ditt er retroaktig nok til at rette end links kan funke fint, ellers så har kanskje Uncle noe med end links for akkurat denne kassen. En «bead of rice»-lenke, kanskje? Evt en «Lincoln» fra Forstner?
 7. Du burde heller ta det som et kompliment framfor å blande inn Janteloven. Inntrykket mitt fra å kikke innom tråden og skumme sånn halvinteressert gjennom, er at oppsettet ditt er spesielt bra i et brukervennlighetsperspektiv, mer enn godt nok ytelsesmessig, men ikke avgjørende for de gode resultatene dine. Resultater er det rytteren som står for, så kudos til deg! 👍🏻
 8. Dette er vel mest en utfordring for klokkenerder, som sitter og studerer uret sitt fra alle vinkler og alle lysforhold. Men; ja - det er forskjell på antirefleksegenskapene på ulike glass, akkurat som når du er i rammebutikken og kjøper ramme og glass til den nye kunsten din. Som ellers - dyrere ur har gjerne «bedre» glass. Og det er faktisk litt digg å «ikke se klokkeglasset», hvis det er ting du tenker over.
 9. Dagens ferieklokke og ferielesestoff:
 10. Howard

  TDF 2024

  Fortjent disk!👍🏻
 11. Neida, men det er noe mange ønsker seg samt at SW og ETA-verkene generelt sett anses å være bedre enn 6R35. Også er det et urverk «alle» gode urmakere kan gjøre service på, men det gjelder forsåvidt også Seiko-verkene. De er begge kurante urverk, men poenget mitt er at in-house først og fremst er ettertraktet på dyre ur, da de tilbyr noe annet enn «massene» og er vanskeligere / dyrere å holde vedlike. Sånn sett kan man «aldri ta feil» med SW eller ETA på ur i prisleie 5-20k.
×
×
 • Create New...