Jump to content

Espen

Medlem
 • Posts

  114
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Espen's Achievements

Entusiast

Entusiast (6/14)

 • Veldig Populær
 • Konstruktiv
 • En Måned Gjennomført
 • Trådstarter
 • Bidragsyter

Recent Badges

121

Reputation

 1. Jeg kjøpte Active 8 1 gen også sist høst og forbedringen var så minimal over Active 7 Eller 85 (husker ikke hvilket jeg hadde før)at de ble returnert til Jabra (dvs jeg ga beskjed om at jeg ønsket å benytte meg av angreretten og fikk beskjed om å beholde headsettet samt at jeg fikk pengene tilbake). Jeg prøvde også Apple sine og det var som å ha et papir rund øret hva gjaldt støyisolering. De var helt ubrukelig. Jeg syns også Apple Pro var umulig å bruke, måten den "antennen" måtte masseres for å justere volum eller bytte sang var helt bak mål.
 2. Først kaster jeg ut en brannfakkel, jeg sykler med musikk på øra. I le tre tid har jeg brukt et Jabra-headset som har fungert bra til musikk, men vært håpløse hva gjelder vind. Siden Jabra skal legge ned headset-produksjonen fortet jeg meg å kjøpe nevnte headset som ble lansert for et par uker siden. I dag mottok jeg en telefon mens jeg holdt 35-40 kmt og hun som ringte meg merket ingenting til vindstøy og trodde faktisk jeg var hjemme. I tillegg til god lyd som er et minimumskrav. Dette kan virkelig anbefales til mine medsyklister!
 3. Det er bare deg. Har sett flere langesoner i årets TdF. Har itillegg sett en video der Oscar Westerlin "bistår" langingen til Uno-X.
 4. Med Silca Stripchip så er det anbefalt å bruke helt nytt kjede, så i min bestilling til sykkelkomponenter er det også tatt med et kjede. Også må man selvsagt ha med voks som må med i prisen
 5. Jeg vil prøve meg på voksing av kjede og har skjønt Silca har kommet med en løsning som fjerner opprinnelig olje og vokser i samme sleng. I dag har jeg ikke noe utstyr så alt må kjøpes. Skal jeg betale 3333 kroner for alt nødvendig utstyr inkl voksesystemet til Silca eller skal jeg betale 1800 kroner for ferdig vokset kjede og ikke noe mer. Fremtidig behandling av kjede vil skje med dryppvoks. Er det vits å betale 1500 mer for å ha selve voksesystemet?
 6. Apropos heleri, i går ble 31-bussen (ja, jeg tok buss siden det var meldt syndeflod) forsinket med mange minutter da en rusmisbruker begynte å krangle med bussjåføren om at han ville ha med seg syklene ( i flertall) "sine" på bussen 🤣. Bussjåføren på sin side nektet ham å være med pga plasshensyn. Jeg får en sånn intens lyst til å ta syklene fra disse rusmisbrukerne og prøve å spore opp den faktiske eieren.
 7. Forsterkes spesielt av en anmeldelse av vedkommmende av en kjøper som er veldig fornøyd med å ha kjøpt en ubrukt vare i eske svært billig
 8. Denne dukket opp i Finn-feeden min i dag. Annonsen er sååå dårlig at den bare må deles her: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=305699664 Hva er greia???? En tier til den som klarer å identifisere sykkelen og utstyrsnivå 🤣
 9. Hvis du er noen form for bonusjeger vil overføring via Paypal gi deg masse bonuspoeng som du ikke får via bankoverføring.
 10. Du kan jo sjekke serienummeret her https://www.sykkelreg.no/sok og ringe politiet dersom det er et positivt treff.
 11. Jeg hadde en Gekko GRV et eller annet i karbon. Byttet ut opprinnelig hjul og dekk med karbonhjul og GP5000 og jeg tok flere personlige rekorder med den på asfaltstrekker. Så den var mer enn rask nok, men det var likevel en eller annen "mæh"-følelse på den. Hjula ble med videre til ny landeveissykkel isteden.
 12. Espen

  The one who got away

  Det var veldig morsom lesning! Og sykkelen var veldig fin den! Men kanskje like greit at jeg ikke så den før deg, samboeren har samme syn på sykler som partnere: det holder med én. Som med annen utroskap så hadde det vel vært vanskelig å holde skjult over tid 🤣(ikke at jeg kjenner til det selv)
 13. Fra Fornebu kan du sykle vestover mot Holmen eller Spikkestad, evt over Vollen til Asker. Sørkedalen og Lommedalen, Holmenkollen eller 10x runder på Forneburingen
 14. Innenfor kjærlighetslivet har mange av oss en tidligere partner/kjæreste som tankene ofte vender tilbake til. Hva/hvis/dersom og alt det der, men av en eller annen grunn var det ikke en match mellom dere to. Det er sikkert mange som tenker det samme om en tidligere sykkel som ikke burde ha vært solgt eller kvittet seg med. Morsomt å få høre andres "kjærlighetshistorier". Jeg begynner: Jeg hadde en Gekko Firm 29" som jeg hadde revet av alt av komponenter og montert fullt XT-oppsett med 1x11 og 180 mm skiver. Den var rask og utrolig deilig å sykle på og var i mine øyne den perfekte vintersykkelen. Jeg angrer virkelig på at jeg solgte den og tenker ofte på at jeg savner akkurat den sykkelen.
 15. Jeg forepurte pris på .R1 av Aston Martin. Grunnpris er 30 000 GBP, så kom opsjonslista🙈. Hvem kan vil si nei til et karbonkjede til 3500 GBP eller alcantara styretape 1150 GBP? Gleder meg til å sykle til Geilo i romjula med kidsa i sykkelvogn og skia på ryggen. For jeg må åpenbart selge bilen først (vet ikke helt hvor jeg skal plassere samboeren helt enda). De kan vel ikke be om dobbel pris hvis jeg spør om jeg kan få en tandem versjon?
×
×
 • Create New...