Jump to content

MOB

Støttespiller
 • Posts

  166
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

229 profile views

MOB's Achievements

Alliert

Alliert (7/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Veldig Populær
 • Bidragsyter
 • En Måned Gjennomført
 • Trådstarter

Recent Badges

109

Reputation

 1. Godt innspill, takk! Ja, det er det jeg spekulerer på selv - altså mer i høyere soner. Intervallene i nåværende program virker for snille, iallfall sammenlignet med tidligere sesonger. "Fem timer er ikke stort mer enn en lang lørdagstur", sant det! Men jeg har hatt fin fremgang med denne mengden tidligere. Stagnasjon/platå kunne jeg forstått. Men tilbakegangen forvirrer. Skulle gjerne trent ti timer i uka, men livet kommer (heldigvis) i veien. Litt av moroa er å få mest mulig ut av de få timene vi i time-crunched cyclist-klubben har tilgjengelig:)
 2. Takker! Hvis du kunne økt mengden med et par timer, ville du prioritert rolig langtur (z2)?
 3. MOB

  TDF 2024

  Ikke uenig i det siste. Mtp. doping var poenget i artikkelen fra feltet.dk at faktorene du nevner, gjør det mulig å slå gamle tider. Men eksperten forventer at det vil skje i små skritt. I dag smadret Pogi Pantanis 28 år gamle rekord med nesten 10 prosent. Det er ikke inkrementelt. Jonas og Remco også godt foran Marco. Ikke dermed sagt at de er dopet, selvsagt
 4. MOB

  TDF 2024

  Interessant artikkel fra 2023 nederst i saken du lenket til: https://m.feltet.dk/nyheder/kommer_taettere_doping-praestationerne_-_hvornaar_ville_eksperten_blive_mistaenkelig_1/
 5. Bør kanskje legge til at jeg ikke er noen utpreget treningsteoretiker. Liker å bli fortalt hva jeg skal gjøre 🫡 Syklet med trener/PT 2017-2021, på egenhånd 2022 og TR 2023-dd.
 6. Hei! Kan noen hjelpe en mosjonist i slutten av 40-årene med å tolke et par treningsresultater? Jeg har hatt super fremgang siden jeg begynte å trene strukturert i 2017, og toppet ut på vel 4 kg/w i 2021. Siden har det stoppet opp. 2024 tegner til å bli den dårligste sesongen siden 2017. Wattverdiene er kraftig ned (-10-25 pst., give or take) Kjørestyrken er borte Toppene tapper meg raskere Samtidig er volumet og belastningen omtrent som før (eksl. Covid-sesongen 2021, som nok er outlier). Dagens opplegg: Jeg har brukt TrainerRoad siden 2023, mest pga. brukervennlighet og automagisk FTP-deteksjon. Er p.t. på Low Volume Rolling Road Race, men i Masters-utgave. Masters-varianten skal gi litt snillere intervaller og bedre tid til restitusjon. En vanlig uke inneholder overkommelige intervaller tir-tor (overraskende mange VO2- og z2-økter på 60 min, lite tempo og SS), samt en langtur i helgene (2,5-3 t) med noen drag. Sykler utendørs april-oktober'ish. Volum: Jeg rekker sjelden mer enn 5 t/u - 300 t/å. Litt ski og løping/fjellturer i tillegg til sykkel. Annet: Småstressende jobb, små barn, litt lite søvn til tider, men dette er ikke noe nytt. Spiser sunt, ikke alkohol. Jeg har ikke mål om å bli en toppatlet, men synes tilbakegangen i år er litt pussig. Skulle tro at det skyldes volum, men det ser ikke sånn ut. Finner ikke noen åpenbar forklaring, annet enn at jeg er for ung for TR Masters-varienten 👶 Noen som vil hjelpe meg med tanker og forslag?
 7. Jeg er ikke spesielt trendkänslig, men er godt fornøyd med Velocio og 7Mesh. Sportful synes jeg gir mye smell for spenna; ofte på tilbud rundt forbi.
 8. De ba meg koble pedalene fra Garmin-en, deretter koble dem til Favero-appen på mobilen, og mens appen på mobilen var åpen parre dem med Garmin-en igjen. Kan hende kun venstepedalen ville parres, men det gjorde ikke noe ifølge italienerne - høyrepedalen vil legge seg til etterhvert.
 9. Har opplevd det samme, dog uregelmessig. Favero anbefalte å fjerne tilkoblingen og legge til på nytt via Ant+ og ikke Bluetooth. Virker som det gjorde susen, men ikke prøvd på langtur ennå.
 10. Bare blir så oppgitt. Nå må markatraverne snart lære seg å se forskjell på en el-moped og et vanlig fremkomstmiddel som brukes i tråd med prinsipper som har tjent landet godt i generasjoner
 11. Vi kaller dette allmenningens tragedie («tragedy of the commons»), og du kan lese mer om dette paradokset her og en rekke andre steder.
 12. Fy fa… !!! #All Eyes On Conti.
 13. Her er Saturdays forslag for min forrige langtur (da har den korrigert for inntak av to gel og ei lita Vestlandslefse):
 14. Gjør du det? Interessant post, forresten
 15. Faderrullan, der sier du noe! Jeg putrer jo rundt i ei folkevogngruppe fra Japan. Nei, da blir det feil med italienske lekkerbiskener. Men takk for shemaletipset! (🤭)
×
×
 • Create New...