Jump to content

olve

Medlem
 • Posts

  104
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

olve's Achievements

Entusiast

Entusiast (6/14)

 • Veldig Populær
 • Bidragsyter
 • En Måned Gjennomført
 • Dedikert
 • Trådstarter

Recent Badges

96

Reputation

 1. Her har jeg en helt annen oppfattelse etter å ha prøvd risting kontra risting og overnatting i white spirit. Måtte bruke 4-5 runder med white spirit for å få en klar væske, men med overnatting trengtes bare to.
 2. Peak Torque snakker om sin erfaring med Apiir.
 3. Tok på litt kobberpasta fra Biltema da jeg byttet dekk for 2-3 år siden og har ikke hatt noe problemer å få muttere av siden. Bruker også en momentnøkkel (40-210 Nm) som ble kjøpt med hjemmel i dekkskift, men egentlig tiltenkt kranklager og center lock bremseskiver (🤫).
 4. olve

  TDF 2024

  På tide å starte #GCKuss igjen!
 5. Jeg endte opp med å kjøpe RTL515 på grunn av blinkefunksjonen. Jeg kjøpte min i USA, men CDON.no har RTL515 på lager (sikkert lurt å dobbeltsjekke at det faktisk er 515 før man handler).
 6. Angående vinterlagring sier Clas dette om sin slange:
 7. Hei, jeg har bestemt meg for å investere i en veggmontert slangetrommel. Clas Ohlson har nylig kommet ut med sin egen variant til 999,- (opprinnelig 1499,-). Noen som har rukket å samle noen erfaringer med denne? Gardena har sin RollUpXL som for øyeblikket er 2 499,- hos Clas, som også er et alternativ.
 8. Har du (eller noen andre) erfaring med dette? Kunne tenkt meg noe å ha noe til å vaske sykkelen i. Spørs om mitt Biltema-stativ blir til bod/utestativ i så fall.
 9. Bikeshop har Shimano BH90 pr meter til 99,- her: https://bikeshop.no/shimano/y13098582/shimano-xtr-bh90-bremseslange-sort-hydraulisk-rett-rett-pr-meter?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwiMmwBhDmARIsABeQ7xSIj6ojHC0O8yGxtn65aqO6BlIKaMHzFbkuztnjddgo2m95qZfqbxAaAkbcEALw_wcB Jeg dro til XXL og spurte verkstedet om å få kunne kjøpe BH90 pr. meter og det var ingen problem. Da jeg kom til kassa var prisen 540,- for 2,7m, så mye billigere å handle fra Bikeshop. Mulig det finnes andre butikker som også tilbyr det, men fant ingen med et raskt googlesøk da jeg var på leting.
 10. Noen som vet hva den nye prisen blir på 52/63 DT240? Det var vel noe med valutajusteringer siden prisen ble satt sist gang.
 11. Wærenskjold med 6. plass i Scheldeprijs etter å ha blitt stengt inne i spurten og en stygg velt på Fredheim på oppløpet etter kontakt med en hjulet til en annen rytter.
 12. Sterkt av Bévort og Dalby i dag med hhv. 5. og 10. plass i Route Adélie de Vitré.
 13. Takk for svar alle sammen, da blir det logging på to enheter. Det er i utgangspunktet ingen problem, ville bare høre om det var noen mulighet for å unngå dobbeltlogging, men det høres ikke sånn ut. Viktig å tenke på aeromarginer når man peser unna i 17 km/t.
 14. Hei, jeg har akkurat gått til anskaffelse av en Garmin Fenix 7-klokke, og bruker en Wahoo Roam v1 som sykkeldatamaskin. Er det noen flere som har tærne i flere økosystem og har funnet en god måte å overføre data fra Wahoo til Garmin for å få all den innsikten Fenix 7 kommer med? Tenker da på treningsbelastning, restitusjonstid o.l. Leste litt på nett og én mulighet er å koble effekt- og pulsmåler til både klokke og sykkeldatamaskin og starte begge når man skal ut på tur, men kun ha én som laster opp til Strava. Et annet alternativ er å kjøpe en Edge-enhet for enkelhetsskyld.
 15. Jeg gjorde det med 3 brekte ribbein, og det var ikke hyggelig. Heldigvis forholdsvis kort rehabiliteringstid på disse beina.
×
×
 • Create New...