Jump to content

olve

Medlem
 • Posts

  179
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

olve last won the day on April 21

olve had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

olve's Achievements

Alliert

Alliert (7/14)

 • Veldig Populær
 • Bidragsyter
 • En Måned Gjennomført
 • Dedikert
 • Trådstarter

Recent Badges

182

Reputation

 1. Overtok @Hap sin Fara F/Road mot et lite vederlag for et par uker siden. Nextie 49/54 Favero Assioma Pro MX-2, skal byttes til landeveisversjonen 52/36 - 11-34 Faras Integrated barstem Mk. 2 i 100-42, skal byttes til noe smalere, enten 40 eller 38. 40 passer bra med hendlene rotert innover, men er ikke super fan av flare i bukken. Derfor heller jeg mot 38 cm. Ryet 3D-printet sete som er omtalt i tråden "Komponenter og deler fra Kina", 145 gram.
 2. Hold deg til høyre side i veibanen, men ikke så langt til høyre at biler kan klemme seg mellom deg og motgående trafikk, for det kommer til å skje. Gi tydelige håndsignaler når du skal svinge, særlig til venstre og krysse motgående kjørefelt. Ble nesten meid ned av en bil i 80 km/t som bare skulle kjøre forbi bilkøen bak meg mens jeg la meg over for å svinge.
 3. Har kjøpt lagerpresse fra Aliexpress, men ikke fått bruk for den enda. Virker solid.
 4. olve

  Pappeske sykkel

  Slenger meg på her, har en tilsvarende pappeske som gis bort i Trondheim. Må hentes.
 5. Jeg fikk en fw-oppdatering til mine MX 2 i dag, kan være lurt å gå inn i appen og sjekke om du har en oppdatering liggende for å se om det løser problemet som @SykkelØyvind er inne på.
 6. Nå vet jeg ikke hvilken voks du bruker @imag, men pass på at du ikke sager bort smørepartiklene som har en tendens til å synke til bunnen med smusset.
 7. Det er 2x10 gir, og felgbrems (ikke skive).
 8. olve

  Mekkestativ

  Veggmontert nå på salg hos Bikeshop, med bilde https://bikeshop.no/bs-core/bs003/bs-core-w2-mekkestativ-for-veggmontering
 9. North East Gravel går av stabelen 9. august fra Tynset. Info og trasé kan sees her: https://www.nordostgravel.no/ Selv har jeg en plan om å fullføre på to dager. Var du med i fjor? Skal du være med i år?
 10. olve

  TDF 2024

  Her har jeg sittet som en IDIOT og ventet på bilder fra TV2 når Eurosport allerede har vist i 1 time...
 11. Bumper denne, noen som har noen erfaringer?
 12. Noen som har erfaring med Fara Road? Leter særlig etter førstehåndserfaringer og ikke anmeldelser fra div. nettsted som tok seg én tur med den.
 13. Vet ikke helt om laget selv er enig i beskrivelsen din av Bianchi som sponsor: Skal dessverre kun brukes under lagpresentasjonen og ikke i selve rittet.
×
×
 • Create New...