Jump to content

Personvernvilkår og retningslinjer


baroudeur

Recommended Posts

Da er både personvernvilkår og forumretningslinjer på plass. De er utformet etter vanlig forumstandard med minst mulig fyll slik at det faktisk er mulig å lese gjennom dem. Jeg benytter denne tråden for å legge ut de opprinneligge retningslinjene og informere om eventuelle endringer. Tråden rendyrkes til retningslinjer, send gjerne PM ved innspill.

 

Personvernvilkår

Om
Sykkel.org startet som en frivillig, selvfinansiert forumtjeneste den 05.07.2023. Tjenesten ble offentlig tilgjengelig den 06.07.2023. Det jobbes kontinuerlig med videreutvikling av tjenesten for å kunne etablere og drifte Norges beste tradisjonelle forumløsning for sykkelentusiaster. Alt arbeid med etablering og oppstart ble gjort på frivilling basis med et ønske om å ivareta et slikt tjenestetilbud. 

Personvern
Våre brukeres private data er viktig for både oss og vår løsningsleverandør. Når en bruker registreres samles den informasjonen som oppgis, herunder blant annet forumnavn og epost-adresse, samt informasjon om nettleser og offentlig IP-adresse. Dette er informasjon som benyttes av forumtjenesten. Forumtjenesten benytter også informasjonskapsler (cookies) til sine funksjoner. Forumet lagrer ikke sensitiv, identifiserbar informasjon. Samtidig som at vi oppfordrer til kommunikasjon og møter i og utenfor forumets rammer, oppfordrer vi alle brukere til å utvise sunt nettvett.

Brukeropprettede innlegg
Du er ansvarlig for alt innholdet du publiserer på våre tjenester. Du samtykker i å ikke publisere eller dele innlegg som er ulovlige, ærekrenkende, truende, hatefulle, obskøne, vulgære eller på annen måte upassende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne eller redigere innlegg som vi anser som brudd på disse vilkårene.

Endringer i vilkår og betingelser
Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene og betingelsene når som helst. Eventuelle endringer vil bli kunngjort på våre tjenester eller sendt til deg via e-post. Det er ditt ansvar å holde deg oppdatert med eventuelle endringer. Fortsatt bruk av tjenestene etter endringene trer i kraft, vil bli ansett som aksept av de reviderte vilkårene og betingelsene.

Avslutning av konto
Vi forbeholder oss retten til å avslutte eller suspendere din konto og nekte deg tilgang til tjenestene uten forhåndsvarsel eller ansvar, dersom du bryter disse vilkårene og betingelsene eller hvis vi anser at din bruk av tjenestene er skadelig for oss eller andre brukere.

Kommersielle aktører
Kommersielle aktører kan ikke reklamere direkte på forumet for sine produkter og tjenester.

Begrenset ansvar
Sykkel.org påtar seg ikke ansvar for eventuelle konsekvenser som kan oppstå i forbindelse med bruk av våre tjenester. Som et nettbasert diskusjonsforum kan det ikke garanteres at det til enhver tid vil være fritt for sikkerhetstrusler. Brukere oppfordres til å gjøre grunnleggende sikkerhetstiltak, som bruk av antivirusprogram, samt å være obs på trusler som phishing. Tekniske problemer som oppstås sentralt på tjenesten vil bli forsøkt løst ved første anledning. Tekniske problemer på lokalt brukerutstyr som følge av feil som ikke er direkte knyttet til forumet er brukerens ansvar og kan ikke supporteres av driftsgruppen.

Aksept av vilkår og betingelser
Ved å registrere deg som bruker av våre tjenester, bekrefter du at du har lest, forstått og akseptert disse vilkårene og betingelsene. Hvis du ikke godtar noen deler av disse vilkårene, vennligst avstå fra å bruke tjenestene.

Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål, kommentarer eller bekymringer angående disse vilkårene og betingelsene, vennligst ta kontakt med en forumadministrator eller kontakt oss på epost.

Tredjepart
Google Analytics
Google Analytics er en webanalysetjeneste levert av Google Inc. ("Google"). Google bruker innsamlet data for å følge og analysere bruken av nettsiden, for å lage aktivitetsrapporter og dele det med andre Google-tjenester. Personvernpolicy

IPS Spam Service
IPS Spam Defense-tjenesten leverer e-postadresse og IP-adressen til det registrerte medlemmet til tjenesten. Det er for å vurdere sannsynligheten for at den registrerte kontoen er en spamkonto. Personvernpolicy

Usynlig reCAPTCHA
Denne siden bruker CAPTCHA for å sikre at mennesker utfører visse handlinger. CATPCHA-leverandøren kan plassere en informasjonskapsel på siden, og dermed få informasjon om nettleseren og enheter som besøker denne nettsiden. Personvernpolicy

 

Retningslinjer

Sykkel.org er et nettbasert diskusjonsforum av og for sykkelentusiaster. Forumet har som mål å tilrettelegge for kommunikasjon og aktivitet basert på en felles interesse for sykling på sti, landevei, snø og ellers alt av underlag som er kompatibelt med to hjul. Bruk av forumet innebærer at man godtar de regler og vilkår som til enhver tid foreligger. Endringer i disse vil bli annonsert på forumet.

Utover normal høflighet, sunn fornuft og rimelig nettvett ønsker vi i utgangspunktet ikke å legge sterke føringer for hvordan forumet brukes. Eventuelle oppdateringer av forumreglementet vil kunne komme på bakgrunn av forumaktiviteten, men kan foreløpig oppsummeres i følgende punkter:

  • Hvert medlem kan ha én forumbruker.
  • Medlemmer er ansvarlig for innholdet som publiseres gjennom deres bruker.
  • Innhold som er støtende, diskriminerende eller ulovlig tillates ikke.
  • Forumet tilrettelegger for kjøp og salg, men ansvaret bæres av de aktuelle parter i enhver handel.
  • Forumet er norsk, men tillater innslag av alt som forstås av de fleste forumbrukere, herunder skandinavisk, engelsk og diverse sykkellingo.

Driftsgruppen vedlikeholder forumet med utgangspunkt i de nevnte forventningene og ansvaret som ligger hos brukeren, med tilsvarende krav til seg selv. Tillit mellom drifts- og brukergruppe er helt grunnleggende for forumet og førende for hvordan innhold administreres. 

  • Like 1

Vive le forum!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Retningslinjene er oppdatert med følgende punkt:

Sitat

Medlemmer med bransjetilknytning er velkomne på forumet. Disse er underlagt de samme retningslinjene som andre medlemmer og har lov til å komme med relevante innspill til diskusjoner, for eksempel produktanbefalinger. Vi oppfordrer imidlertid alle medlemmer med bransjetilknytning til å opplyse om dette der det er relevant, for eksempel der man kommer med råd eller anbefaling som er relevant til aktøren og/eller permanent i egen signatur. Ren reklame for egne produkter og tjenester er ikke tillatt uten nærmere avtale. 

  • Like 2

Vive le forum!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...