Jump to content

Gew88

Medlem
 • Posts

  280
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gew88's Achievements

Talent

Talent (8/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Veldig Populær
 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført
 • Dedikert

Recent Badges

123

Reputation

 1. Som ref: Jeg er 180 høy og veier nå rundt 89kg.. mye av vekten er relativt sett i bein og lårmuskulatur samt rygg/bryst.. Midjen min er kanskje 92-93, og bryst rundt 110.. Glemte forresten at jeg har en core regnjakke i L også.. Begge passer selv om jeg er 93-94kg(som har vært mer normalvekten min noen år enn under 90), men da er core jakka nesten for trang.. classic redder seg der på elastisitet i plagget. Kanskje konklusjonen er at L funker så lenge jeg klarer å holde meg på 88-90kg (og helst 85-86)
 2. Dere som har flere plagg, hvordan opplever dere forskjeller i størrelsen Jeg har en classic langermet i L men vurderer en kortermet enten classic eller core. Er det L i begge de? Mener å huske da jeg var innom Rapha i manchester at det var Brevet og Pro som var smalere i passformen..
 3. Det er veldig typisk Birken rundt løypa i Ultrabirken at det ikke stemmer før man kommer til august. Det virker som om de blander fjorårets(selv om det ikke var UB i fjor) og årets info.. Feks oppdaterer lengde i km men ikke forventet vinnertid.. Hvor står dette? Fant det ikke selv. Skal vi såpass langt ned som til Kvarstad a?
 4. Ikke satt meg inn i dette racet, men dette livetracker kartet var noe uoversiktelig sammenlignet med BM 😂
 5. Er påmeldt (vært det en god stund). Håper virkelig de gjennomfører i år.. Synes og flere kan ta helga si der oppe, med både utbytte av rittet og at det er hyggelig og sosialt. Aldri hørt et negativt ord om løypene der oppe så jeg gleder meg enormt.
 6. Du som kan sykle terreng kan fint sykle dette med birkenoppsett. Kun syklet en gang(på fulldemper) men skikkelig grusritt slik jeg ser det. Jeg ville nok valgt HT med gaffel selv, men tror ikke jeg hadde bytta om stiverten sto på 😉
 7. Valdresrittet er et ritt alle som liker å sykle ritt bør plotte inn i kalenderen. God mix av grus og terreng, stier som er lettsyklet, men som man med rittfulldemper eller som god på sti tjener tid på. Et av de flotteste terreng-maratonrittene imo. Som familiefar tok vi rittet som en del av en Valdresferie, med bla. topptur med ungene til Bitihorn og ridetur dem før avreise. Man kan overnatte både i nærheten av Fagernes, eller Beitostølen eller Golsfjellet ++ Jeg startet mitt 3. Valdresrittet, med relativt fine tider til meg å være å forsvare. Følte jeg fikk en god start men røyk med en punktering tidlig i første terrengparti jeg ikke fikk tettet. Startet i pulje 1 og satt fint med i 2./3. pulje der med gode bein da det freste bak meg.. guffa tøyt ut, og det måtte 2 "ormer" og 2 patroner til for å få det tett. Da hadde det gått 10-12 min og jeg valgte å sykle rolig tilbake til arenaen. Kjett, men første punktering på 11 år som sykkelmosjonist
 8. Gew88

  TDF 2024

  risikoen for at han ødelegger for mye av forspranget. Morgendagen handler om å være klok. Selvsagt sitter han med gullbein kan en så offensiv mann som Pog gå i siste bakken, ikke utenkelig heller det om man ser på hans historikk, men touren er nå sikret om det ikke skjer noe ut over det vanlige. Derfor tror jeg morgendagen er en dag for bruddene..
 9. Gew88

  TDF 2024

  Det sies at dette var siste mulighet, og det kan det ha vært, men er ikke etappe 20 en ok sjanse a? La oss si at topp 3 banker hodene sammen i morgen, og Pogacar gruser dem igjen.. Da vil vel sjansene for brudd på lørdag være til stede før tempoen søndag, eller er jeg vel optimistisk nå?
 10. Enig. Jeg ønsker å sykle ritt og gjør det når jeg får det til. Syklet Terningenrittet, var på familiehelg den samme helgen som Finnskogkureren, Terrengsykkelrittet OG Hauernrittet gikk, samt på jobb da Trysilknutrittet gikk, så ikke alltid det går. Påmeldt Valdresrittet i helgen, samt førstereis i Trans Østerdalen (håper de ikke avlyser). Påmeldt Ultrabirken og skal sykle Hanekamp om ikke noe kommer i veien.
 11. Enig. Dere er en gjeng råskinn
 12. Uten at jeg har gått igjennom og leitet: Er årets tdf-trøyer blitt gjennomgått og rangert? Hvor står profftrøyene i 2024 stilmessig? Jeg er svak for Jayco-AlUla sin altså..
 13. Alt 2 er å følge siste del av styrkeprøven, langs Mjøsa Gjøvik - Kapp - Skreia - Minnesund og videre
 14. Ville prøvd meg på Fv111 retning Kolbu, Lena, Lensbygda.. Videre ser veien over til Hurdal veldig fin ut, men det er grusvei.. Tror det er racevennlig grus, men det frister kanskje ikke.. jeg har kjørt en del på veiene der i jobb, men ikke veldig godt kjent i å sette sammen ei fin rute hele veien til Oslo for sykkel.
 15. Mulig det, men jeg så kun et instagraminnlegg fra Justinas hvor han la seg flat for feilen, ettersom lederen(og senere også vinneren) syklet 2/3 til toppen. I den videoen sa han at den var for hard og at den gikk ut. Odd Erik er nå på veien forbi Grimsdalen. Morro å følge med. Usikker på om han kjører videre til mål i dette været eller om det blir overnatting i Alvdal før en sjarmøretappe til mål i morgen. Hadde han kommet seg til Vågå i går kveld (overnattet på Beitostølen) tipper jeg mål hadde blitt i kveld. Tror tempo har dalt noe grunnet et vondt kne, men holder godt stand på en 25.plass
×
×
 • Create New...