Gå til innhold

Byråkratsiggen

Medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Byråkratsiggen sine prestasjoner

Nysgjerrig

Nysgjerrig (2/14)

  • Dedikert
  • Første Uke Gjennomført
  • Konstruktiv
  • Første Innlegg
  • Trådstarter

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Uno X er forbi Movistar på UCI rankingen som ble oppdatert i dag, men det viktigste er kanskje at de legger Tudor stadig lengre bak seg.
  2. Takk for svar, folkens. Skoene er nok ikke for små, og det er god plass til å bevege tærne. De er nok heller ørlite gran store (1/3 nr for stor om jeg skal anslå...). Jeg brukte tidligere et par pinnestive sidi sko som satt som (litt for) støpt der det var veldig lite rom for tåbevegelse, og trange sideveis - uten at jeg fikk tilsvarende problemer. Høres litt ut som Mortons, smerten er stikkende på et punkt, på det innerste leddet/roten av tåen. Jeg hadde en sitt ned pause med vestlandslefse og redbull der jeg løsna skoene og tok livet med ro, dette var en times tid før smertene kom - Jeg lurer på om jeg kanskje ikke strammet skoene all verdens etter den pausen. Kan det være at dersom foten får bevege seg litt for fritt inne i skoen, så kan det føre til at det blir for mye press på noen punkter på fotbladet?
  3. Luftet raceren på langtur i går, og begynte etterhvert (4-5 timer) å kjenne smerter under venstre foten, mer bestemt under den midterste (mest vondt) og den nest minste tåen. Høyre foten var helt problemfri, med unntak av tærne blir litt halvdovne, men ikke noe prekært eller uvanlig sammnenlignet med andre sko. Har hatt to andre langturer tidligere i år der jeg ikke opplevde problemer, men husker fra den ene langturer på raceren i fjor at jeg opplevde noe av de samme problemene. Jeg fikk sykkeltilpasning hos Nimi Ullevål for mange år siden, og posisjonen på sykkelen er den samme, men jeg har andre sko en den gang. Jeg bruker, som den gang, speedplay pedaler. Cleatsene er justert/plassert likt på begge skoene (Northwave extreme gt 2, "stivhetsindeks 12"). Jeg bruker såler som bygger opp under fotbladet på innsiden (specialized sine blå såler (++)). Nimi fant forøvrig at det venstre beinet mitt er litt lengre enn det høyre, og det er lårbeinet som er lengre, ca 1 cm, men de mente likevel at det ikke var behov for å gjøre noen større tilpasninger - jeg husker ikke om det ble gjort noen tilpasninger på plassering av cleats den gangen. Uansett, jeg antar at det løsningen her er å justere på cleats under den venstre skoen - men hva slags justeringer bør jeg prøve, kjære forum?
  4. Jeg slår et slag for smoothie, det er ganske digg etter langturer, lager dette rett etter jeg kommer hjem, super i meg en solid porsjon før dusj, og litt mer etter dusj. Middagen tas litt senere. Ingredienser: Ditt valg av frosne bær (Bruker en halv 400 grams pose av enten blåbær, bringebær eller jordbær) En solid dæsj med yoghurt (jeg foretrekker vanilje) En banan Et eple En håndfull tomater (en av de små, søte typene) En gulrot En sup husholdningssaft uten tilsatt sukker En sup lettmelk Har alltid diverse frosne bær i fryseren, finnes i en frysedisk nær deg (tror jeg skal begynne med bærplukking i år, penger å spare og insentiver til frisk luft og skogturer). Fyller på med væske (saft og melk) slik at det dekker litt over de harde ingrediensene, da blir konsistensen ganske så fin.
  5. Takk for fine svar👍 Mange år siden jeg syklet den runden nå, 2017 var siste gang i følge Strava (tiden flyr så fort). Basert på svarene deres høres det ut som det mest fornuftige i midt hode er å sykle vi Tranby og Asker. Enig i at å sykle over Krokskogen er å foretrekke, men det får vente til det tørker opp i marka, det burde gå fort nå med dette været.
  6. Heisann godtfolk. Jeg vurderer å bruke den kommende lørdagen til å sykle Tyrifjorden rundt, men er i tenkeboksen på om jeg skal sykle over Sollihøgda på returen, eller om jeg skal følge Ringeriksveien langs fjorden og sykle hjem via Tranby og Asker. Spørsmålet mitt er hvordan det ser ut med gang/sykkelveier over Sollihøgda? Jeg er ikke så lysten på å sykle i bilveien over der.
×
×
  • Opprett ny...