Jump to content

Slit1

Medlem
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Slit1's Achievements

Entusiast

Entusiast (6/14)

 • Ett År Gjennomført
 • En Måned Gjennomført
 • Konstruktiv
 • Bidragsyter
 • Første Uke Gjennomført

Recent Badges

51

Reputation

 1. Jeg har brukt Dumonde fett og olje på I9 hydra. Fett for lav lyd, olje for høy lyd🐝
 2. Spørsmål til dere som kan mye om klokker: Ser at Omega kom med en 50-års jubileumsversjon av Snoopy som er utrolig fin i mine øyne. Den er ikke limitert, men da jeg var innom AD i dag sa de at den var svært vanskelig å oppdrive. I følge omega-siden er veil. Pris ca 135k, men på Chrono24 selges den til 170-200k uten moms. https://www.omegawatches.com/watch-omega-speedmaster-anniversary-series-co-axial-master-chronometer-chronograph-42-mm-31032425002001 Siden det fortsatt produseres sånne fra Omega, er det slik at man setter seg på venteliste eller er det helt bingo om forhandlerens får tak i en slik eller ei?
 3. Samme her! Min dyreste klokke er en Fenix 3, men er fast bestemt på å sikre meg en Speedmaster når tiden er riktig. Hvilken versjon sikler du på?
 4. Hei! Tenkte å kjøpe en mølle, og ser at F63 er på tilbud til 17999, mens F85 ligger til 26999. Er F85 verdt prisforskjellen opp for to treige mosjonister som kanskje bruker mølla 2-3 ganger i uka?
 5. Noe av det du kommer til å ha brattest læringskurve på som ny syklist er å komme over grensa på fri frakt….
 6. Vet ikke om det er sagt før, men når vi så på leaf var det viktig at bilen var "norsk", dvs at den er lagd for det nordiske markedet med blant annet bedre isolering av batteriet. Mener å huske at man kunne se det ved at bilen hadde lyktespylerer. Mange leaf som er bruktimportert fra blant annet USA som ikke er lagd for vårt klima.
 7. Ser noen i testen på røverkjøp har linket til denne: https://www.xxl.no/scott-spark-920-fox-34-gx-axs-mountainbike-23-fulldempet-terrengsykkel-mtb-sykkel-unisex-gronn/p/1217297_1_Style Sjekk ut den også.
 8. Jeg er utrolig fornøyd med min sykkel, en Ibis Ripley, og anbefaler denne på det sterkeste. Veldig kapabel sykkel som klatrer bra, er veldig responsiv på flata og utrolig kapabel nedover. Rett og slett en veldig god sykkel. Du får alu-versjonen til litt over 30.000kr. Den norske forhandleren av Ibis, Probike Norge, er utrolig greie å ha med å gjøre, så ta kontakt med de!
 9. Jeg og en kompis skal ta oss en heldag fri fra unger og mas. Vi har utgangspunkt i Oslo og det gjør oss ingenting å kjøre litt for å finne et flott sted å sykle! Vi er begge sånn midt på treet ferdighetsmessig, og kan tenkte oss ikke for lette og ikke for vanskelige stier. Vi vil gjerne ha flytstier! Jeg har sett på noen alternativer: 1. Høgevarde - hørt mye bra om dette stedet, men er det ferdig nok til å belønne det med en hel dyrebar fridag? 2. Trysil - Fantstiske stier, men skal dit senere i ferien med familien, så artig å prøve noe annet. 3. Hemsedal - Begynner å bli litt langt å kjøre for en dag. 4. Hafjell - vært der en del gnager før og prøver gjerne noe nytt. 5. Nesbyen - usikker på hvor mye blå flytstier det er her. 6. Drammen Bike Park - vært der før, prøver gjerne noe nytt. Kom gjerne med anbefalinger om hva dere ville gjort!
 10. Takk for gode svar alle sammen! Da skal jeg forsøke dette!
 11. Ja, er en Ripley jeg kjøpte brukt. Kappet nytt kjede etter hva Shimano sa man skulle (bilde postet tidligere), men såklart mulig jeg kappet feil. Takk for all hjelp!
 12. Jeg brukte bildet over svaret ditt til å måle lenge på kjede. Er dette riktig? Når det kommer til montering av giret har jeg gjort slik som bildet viser. Kjedet er stramt og fint fra nest tyngste gir og har tidligere fungert brillefint, men nå er det som om all spenning har blitt borte fra girarmen i det tyngste giret.
 13. Jeg skal måle kjedet på nytt. Mente jeg målte det korrekt forrige gang, men får prøve på nytt.
 14. Takk for innspill! Ganske sikker på at giret sitter riktig. Har demontert det og montert det på nytt. Kjedet er stramt og fint fra det nest tyngste og oppover, men på det tyngste så virker det som om giret gir opp å holdet kjede stramt. Kanskje det er clutchen og at jeg bør serve den, som nevnt over.
×
×
 • Create New...