Jump to content

mralfred

Støttespiller
 • Posts

  170
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mralfred last won the day on December 3 2023

mralfred had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mralfred's Achievements

Alliert

Alliert (7/14)

 • Ett År Gjennomført
 • En Måned Gjennomført
 • Konstruktiv
 • Bidragsyter
 • Dedikert

Recent Badges

87

Reputation

 1. Man ber om problemer hvis man bruker så store verktøy som på bildet i artikkelen. Det er jo en liten skrue som ikke skal ha noe særlig moment, så her bør man bruke en liten sekskantnøkkel. Aldri hatt problemer med den skruen der under lufting.
 2. +1 for alt dette. En del som er kjipere, men får stort sett alltid jobben gjort
 3. Joda. Var bare for å indikere at det kanskje ikke er et kjempetilbud hos BS. Merlin har hatt det tilbudet en god stund og har større utvalg i drev feks. Men selvfølgelig ikke like gode forbrukerrettigheter som norsk butikk. Gruppe: 9364 NOK Frakt: 182 NOK MVA: 2376 NOK Fortollingsgebyr/utlegg UPS: 412 NOK Totalt: 12334 NOK
 4. Hakket rimeligere hos Merlin
 5. Kan godt hende dette var et problem i gamle dager, men har hørt få negative ting om fw-oppdatering på dagens di2 altså.
 6. Akkurat det hadde jeg også lyst til å kommentere 😜
 7. Er ikke det om det er symmetrisk eller asymmetrisk innfesting? Fant dette bildet her:
 8. https://www.sinewavecycles.com/products/sinewave-cycles-reactor Første treff på google. Ser ut til å finnes mange varianter. https://road.cc/content/review/pedalcell-bicycle-power-source-284273
 9. TPU-slanger skal vel helst ikke pumpes opp uten dekk rundt. RideNow er iallefall veldig nøye med å påpeke at 6 psi er maks.
 10. Her har nok verkstedet riktig, hvilket boss du trenger er avhengig av hvilket nav som sitter i hjulet ditt. Søk på boss på bikeshop så ser du at det er et hav 🙂
 11. Jeg har dessverre ikke noe godt svar til deg, men synes du har funnet et emne som passer godt i kategorien Snikksnakk, pølsevev, sludder og vås.
 12. Det åpenbare er antall streker på indikatoren på dashbordet. 12 er maks 🙂Kjenner du noen med OBD2 adapter tar du med det og laster ned Leaf Spy. Sjekk om det er elektronisk eller mekanisk parkeringsbrems. Har hørt om flere som har byttet den elektroniske varianten, og det er kostbart. Som med andre eldre biler: Fungerer AC? Ofte er det tomt for gass eller kompressoren er gåen.
 13. Jeg kjøpte Ubiquiti Unifi Nano-HD etter at "alle" lovpriste Ubiquity. Ikke kjempeimponert, må reboote ca hver 14. dag. Etter å ha gravd litt på diverse forum virker det som det er flere som har samme problem.
×
×
 • Create New...