Jump to content

msteiro

Medlem
 • Posts

  378
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

msteiro last won the day on June 9

msteiro had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

msteiro's Achievements

Rutinert

Rutinert (9/14)

 • Veldig Populær
 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført
 • Dedikert
 • Bidragsyter

Recent Badges

233

Reputation

 1. Pas Normal er nye Rapha, så da blir Rapha inn igjen. Har en lightweight jersey i lyseblå som brukes MYE, kanskje beste trøyen jeg har hatt, like fin etter fem års bruk. Testet litt Gripgrab i år, en del trøyer med ull, bare litt kjedelige farger, veldig grusinspirert. Ok for meg da jegav en eller annen grunn har endte opp med mye sennepsgult/gult sykkeltøy.
 2. Shit, kunne vært min mulighet til en pallplassering!
 3. Nathan sine små på hoften er ganske greie, men synes det er stor forskjell på blærene og hvordan de er oppbevart. Blære helt tom for luft med kompresjon rundt er det diggeste synes jeg, da merker man den ikke mye. Men hater generelt å løpe med vest etc, og løper mest i marka, så blir påfyll i bekk eller markastue på lengre turer (Nathan belte med én flaske).
 4. Keep it simple Sårvask servietter
 5. At Runner understellet til Bugaboo er ute av produksjon er helt ufattelig, desidert det som ble brukt mest. Nå er parkbremsen røket, som på mange andre, så driver å knoter med å mekke noe jallafiks, type aksling som låser inn i hjulet direkte er planen. Bor ved marka, så nye tur på grusveier og snø, da er de store hjulene på runner veldig bra, brukt det med nyfødtdelen også til vanlig trilletur.
 6. Ville vært forsiktig med det, ihvertfall trent mye med det først, og samme type hver gang. Magen kan allerede være litt urolig, og hender det blir litt fyrverkeri av Drytech...
 7. Har en tidligere Salomon vest/sekk for blære som er ganske grei, passer dog ikke helt meg, synes meshen foran sitter litt skjevt sånn at glidelåsen går opp. Men når den sitter så sitter den veldig godt. Viktig er å tømme helt for luft, og gjerne ha en som har kompresjonspose eller strikker til å holde blæren. Sett litt på lignende i det siste, og Osprey Duro virker veldig fin (generelt fan av Osprey).
 8. Synes EF og Lidl er noen av de bedre da de er mer tydelig lagdrakter/sponsordrakter enn mange av de andre som kunne vært hva som helst fra en reklamekatalog. Lidl spesielt er ganske tydelig på fargevalg, tross kjip sponsor. Litt som å ha Bunnpris som tema...
 9. I nederste enden prismessig, men ganske fornøyd med White SC-E Comp. Ga vel 8000 for pent brukt en. Hybridtype, men bra sittestilling, enkel konstruksjon og ganske lett. Har selv 300hm hjem, og aldri vært i nærheten på å tømme batteriet med normal bruk til byen og jobb, 8-10km hver vei. Er i tenkeboksen på å flytte girgruppe og bremser over fra en annen sykkel. Det meste på den er helt standard og hyllevare, så ting er lett å fikse typ overalt. Også oppgradere hvis man vil det.
 10. Rettelse, er vel Avid-kit, men kanskje ikke myk, bare veldig sprø.
 11. Virker som dette kanskje blir fasit, ender opp med å måtte bytte krank eller krankdrev, så da kan man like gjerne gå for en Rival wattkrank med 46T drev.
 12. Bare Tryvann, men fikk ihvertfall med hele gjengen tross litt tung utveksling for minstemann.
 13. msteiro

  TDF 2024

  10% økning på 20 år er ikke spesielt unikt for sykkelsporten, tidene på en sånn klatring i TdF er jo også veldig avhengig av taktikk den aktuelle dagen, hvis et lag ikke angriper og heller venter blir tidene deretter, så er ikke nødvendigvis at den er kjørt 100% så ofte tidligere. Ser jo ca samme forbedring i triatlon, der har man en bedre baseline siden det ikke kjøres spesielt taktisk.
 14. Bruker Patagonia Torrentshell jakke og bukse til samme bruk, tanken er da at den dras over noe annet når det regner, og ikke brukes som altmuligbukse som alt for mange gjør med GTX synes jeg. Går som regel i Fjørå bukse eller tilsvarende tynn turbukse. Har Dovre-buksen, og synes det er den beste jaktdressen Norrøna har laget, men falt nok mellom to stoler, synd de sluttet med den, hadde vært perfekt i GTX Shakedry. Men med en gang de blir litt kraftigere så blir de større og tyngre, merker STOOR forskjell på å ha de i sekken.
×
×
 • Create New...