Jump to content

Kid

Medlem
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kid's Achievements

Entusiast

Entusiast (6/14)

 • Bidragsyter
 • Konstruktiv
 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført
 • Dedikert

Recent Badges

41

Reputation

 1. Er Continental Terra Trail 40 mm kompatibel med hookless felg? De er ikke nye varianter da de har ligget i boden i endel år. Men det er forsatt noen potensielle mil i de, så vil høre med forumets store nerder og google mestre om dette er et trygt oppsett?
 2. Pris er for lav til at jeg vil selge, så justerer den opp til 700 igjen..
 3. Giro trøye, Giro stisykkel shorts , Commencal sti/DH trøye, Norrøna Fjørå Flex 1 shorts. Billig! https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=357232345
 4. Takk! Det høres supert ut, tar kontakt på PM og så på mail.
 5. Hei Min far og kona har kjøpt seg Orbea Vibe i fjor til meget gode priser på Bikester. Den ene er ikke i orden(min fars). Motorproblemer, den drar ikke godt nok. Stor forskjell fra den andre som funker 100%. Begge syklene har 35X motor, som må oppdateres via USB dingle som koster 1000-1500. Dette kan jo muligens løse problemet, men er jo ikke helt sikkert problemet ligger i oppdatering/endring av motorprogram. Har sjekket sensor, og det virker ikke som problemet ligger der.. Lurer på hva som er lurt her i forhold til reperasjon eller reklamasjon. Nå er jo bikester historie (eller ikke, norsk nettside virker å være i drift)?, men de har sikkert forstsatt et ansvar? Har de fortsatt en kundeservice avdeling? Eller ligger ansvaret hos Orbea selv,? Norsk importør? Noen tips som kan løse dette?
 6. DHR II MaxGrip 2.4 foran og DHR II MaxTerra 2.4 bak m. sidevegg tykkelse etter behov er en sikker vinner.
 7. Sekk er undervurdert beskyttelse(har reddet meg skikkelig to ganger), og det er lite som ser så dust ut som en kjempestor hofteveske. Uansett hvor hot enduro mote det er m. hofteveske så er det uansett mye bedre med en liten lett 10 L EVOC m. ryggplate. Så jeg slår et slag for sekken! Jeg har en 3 liter Evoc hofteveske, og den er OK når man kun har et par ting i den. Det selvfølgelig behagelig å sykle med ryggen fri, men i det store bildet så er sekken en god trygghet å ha, så jeg bruker den 90% av tiden. Hvis du ikke vil bli svett så anbefaler jeg en annen sport.
 8. Giro Republic Knit str. 43 sykkelsko. Brukt to ganger. Som nye. 650,-
 9. Hva er minimum utsikkende lengde på Canyon/Ergon pinnene? Dama har litt stor ramme og er ikke så lang selv. ...
 10. Giro Republic Knit str. 43 sykkelsko. Brukt to ganger. Som nye. 650,-
 11. Trondheim. men ikke før 29 Juni. 🙂
×
×
 • Create New...