Gå til innhold

Fairlight Strael 3.0 54R


Anbefalte innlegg

Vurderer å selge min lite brukte Fairlight Strael 3.0 i størrelse 54R (for deg mellom 168-180 cm) da den fortjener et mer aktivt liv enn den har fått hos meg. Ny høsten 2022 og kun kjørt rundt 1200 km. 

Dersom du ikke kjenner til denne sykkelen så er det bare å ta et kjapt Googlesøk, dette er en av de mest kritikerroste landeveissyklene fra de senere år. Bemerket seg først som vinnersykkel av Transcontinental Race 2017, og har siden blitt perfeksjonert gjennom to revisjoner, dette er den nyeste utgaven som var en betydelig oppgradering fra 2.0. Kort fortalt: Reynolds 853 stålramme og karbongaffel med en racy endurance-geometri, gjennomtenkte løsninger når det gjelder festepunkter og kabelføring, klaring for inntil 36mm dekk uten skjermer montert. Superkomfortabel og kvikk, like god på langtur som på korte spurter. Kan brukes som grus- eller landeveissykkel, som super-commuter eller bikepacker. En veldig allsidig og lekker sykkel!

Sykkelen er utstyrt med nyeste 12spd 105 Di2-gruppen og brede karbonhjul fra Unaas (40 Wide). Det er montert heldekkende 37mm brede skjermer fra Portland Design Works over 30mm Schwalbe Pro One TLE dekk satt opp slangeløst. 100 mm stem og 40 cm styre fra FSA, setepinne i karbon fra samme produsent og en lett og minimalistisk sqLab sadel (kan evt. leveres med et Fabric Scoop Shallow i stedet).

Tubus Airy rack i titan (360 gram!) som på bildet kan medfølge mot et tillegg i prisen om ønskelig. Flaskeholdere, pedaler og ringeklokke medfølger i utgangspunktet heller ikke. Sykkelen kan ses i Oslo, sendes ikke.

Prisen er satt til 35.000,-

310_1354585284.jpg

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...