Jump to content

olelovold

Medlem
 • Posts

  103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

olelovold last won the day on May 1

olelovold had the most liked content!

About olelovold

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

olelovold's Achievements

Alliert

Alliert (7/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Veldig Populær
 • Bidragsyter
 • En Måned Gjennomført
 • Trådstarter

Recent Badges

181

Reputation

 1. Selger en helt ny Route Werks Handlebar Bag i fargen Olive. Etter første gangs montering fant jeg fort ut at den blir for liten til mitt bruk. Derfor selger jeg den videre, til samme pris jeg kjøpte den for. Fordelen er at du slipper å vente i ukesvis og deale med UPS for levering... Det følger med Tech Mount for Wahoo (som også funker til Garmin, ved å justere på noen skruer), samt to Handlebar Stub til montering av lykt, bjelle o.l. Forumpris: 1800,- Link til finn-annonse Les mer om styreveska her: https://routewerks.cc/products/the-handlebar-bag-configurator
 2. Det er selvfølgelig greit, den ble akkurat litt for liten til kameraet mitt dessverre, så lar den gå videre til nestemann. Ordentlig gjennomtenkt styreveske med høy kvalitetsfølelse.
 3. Fin rute! Hvordan er veien over fjellet mellom Oppdal og Folldal? Vurderer å ta den selv i sommer, men er usikker på om mine 30mm Pro One vil være nok dekk der.
 4. @Kopp Ikke dumt. Hvordan er gruspartiet mellom Tomrefjord og Skodje? De lange tunnelene før Hellesylt ser litt nasty ut, selv om de er lovlig å sykle i - Strava foreslår Trondhjemske postvei over Ljøtunnelen, er den farbar på sykkel? Åndalsnes - Bjorli har jeg bare sykla nordover og i nedoverbakke, det er jo en ganske trafikkert vei med en del tungtrafikk, men går helt greit å sykle. Mellom Bjorli og Lesjaskog er det gang- og sykkelvei hele veien. PS. på Lesja er det obligatorisk å blakke seg på diverse kortreiste meieri- og kjøttprodukter hos Avdemsbue!
 5. Synes Rapha fortsatt er bra greier, jeg. Gikk for en ny Classic-trøye i år, den fra 2016 var moden for utskiftning. Får se om den nye holder like lenge. Etter noen måneders bruk er mitt inntrykk at kvaliteten og passformen er uendret - dvs. veldig god.
 6. Just do it @AtleR! Var ikke mye å utsette på bygget fra din side - det eneste jeg har gjort med den er å bytte kranklager og krank ☺️
 7. Som selger er jeg åpenbart inhabil, men 100% enig med de over. Dette er veldig mye stisykkel for pengene. Så kan jeg legge til at Solarisen har plass til 29x2.6" Piikisika piggdekk, og at den med disse er himla morro å sykle på vinterstier. Jeg har et par slike i boden fra forrige vinter, knapt brukt, som kan følge med til en veldig hyggelig pris.
 8. Er du usikker på hva slags sykkel dette er? Bikepacking.com-redaktør Logan Watts har skrevet en veldig god omtale her. (Spoiler: han endte opp med å kjøpe sykkelen til seg selv!)
 9. Hadde et svakt øyeblikk i går og bestilte en Route Werks styreveske: Med årene er jeg blitt veldig glad i styreveske som kan åpnes i fart på bikepacking-tur. Ja, de veier en del, men bruks- og trivselsverdien gjør det absolutt verdt det på lengre turer for meg. Har alltid med speilløst kamera på flerdagerstur, og det er digg å kunne stue det vekk nedi ei styreveske i stedet for å ha det hengende over skuldra og bak på ryggen. Også praktisk til ting som powerbank, earpods, sol- og ballekrem, snop, nøkler, telefon og lett tøy, altså ting man trenger rask tilgang til. Spent på hvor bra denne vil funke, og om det blir plass til den + extensions til lys på mitt smale FSA styre.
 10. Ta av top cap og sjekk at det er nok klaring mellom toppen av styrerøret og top cap, bør være minimum et par millimeter. Legg til spacere over eller under stem om nødvendig. Er det ikke tilstrekkelig klaring vil man ikke få strammet styrelageret nok og det blir slarkete.
 11. Hva med noe sånt? Opp langs Numedalslågen fra Larvik er det kjempefine rolige landeveier. E16 fra Hønefoss og opp til Fagernes er gørr men effektivt, et lengre men mye mindre trafikkert alternativ er vestsiden av Randsfjorden og over Tonsåsen til Fagernes. Nord for Dombås har jeg ikke sykla, så der lot jeg bare Strava sitt forslag stå.
 12. Dyneema er det letteste, men har større pakkvolum en silpoly/silnylon. Det kan være viktig om en ikke har så mye plass på sykkelen. Har et Tarptent Aeon Li i Dyneema nå (ca 650 gram ink alt), og det er merkbart større pakket ned enn mitt forrige telt i silnylon (Gossamer Gear The One). Ikke helt sammenlignbare telt da, Gossamer-teltet ville jeg ikke brukt på fjellet mens Aeon Li er ganske stormproof. Forøvrig er Dyneema superlett å reparere om man skulle være så uheldig å få en rift eller et hull. Ellers synes jeg singlewall telt er prima til bikepacking. Kondens kan minimeres med godt valg av teltplass og rikelig med ventilasjon.
 13. Enda en stemme for bagasjebrett! Med Ortlieb sidevesker om lastekapasitet og praktiske hensyn veier tyngst, eller med pakkpose stroppet på toppen om du vil gå minimalistisk og spare vekt og få aero-fordel. Hengere har jo en egenvekt på 7-8 kilo. Kan ikke begripe hvorfor man skal orke å dra rundt på et slik anker på sykkeltur om det ikke er absolutt nødvendig...
 14. Bare hyggelig. Mener å huske at Jack Luke fra Bikeradar har rapportert om at han har fått plass til 45mm skjermer på sin Strael 3.0, med noen små modifikasjoner. Da får du plass til 35mm. Jeg har selv 37mm skjermer og nå 30mm dekk, har tidligere hatt 32mm men det ble veldig trangt.
×
×
 • Create New...