Jump to content

Nye sykkelsko - butikk i Oslo med godt utvalg?


Recommended Posts

Hei! 

Noen som har oversikt over hvilke butikker i Oslo/østlandsområdet som kan ha godt utvalg av sykkelsko? Trenger nye, og ønsker helst å prøve før kjøp da gamleparet ikke passer særlig bra og etter 7 år egentlig ikke har gått seg til. 

Også lurer jeg på om noen som har innspill; skal brukes i hovedsak på "grus"/og landevei, men hva bruker folket der? Først tenkte jeg å kjøpe mtb-sko, men hørt at disse ikke stive nok til å sykle lange distanser? Usikker på hvor mye det har å si? Har planlagt ca 10 grusritt i år, alt mellom 60-180km. Også kan jo grus være så mangt, mine landeveissko har overlevd mye hike a bike, men ville jo vært bedre med mer egna sko.. men litt avhengig av type ritt håper jeg jo å slippe å gå så mye med sykkelen da.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har 2 par SIDI carbon wire, første paret har jeg hatt i 12 år. Har også noen andre sko, men SIDI carbon wire er favoritt. Lette, stive og gode å ha på.

Flere sykler grus/bikepacking etc med mtb-sko, jeg bruker landevei også på bikepacking/grus og syns det funker flott. Syns ikke mtb-sko er så mye bedre å gå på og liker bedre å sykle med landevei. Lufter beina i pauser og har med noen UL tøysko hvis behov for å gå litt mer rundt. Grusritt har jeg ikke erfaring med.

Edited by johs78
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...