Jump to content

Randsfjorden rundt


Recommended Posts

Hepp! Vurderer å slenge meg med, mest for treninga sin skyld uten de store ambisjonene annet enn å forsøke å henge med Odd Erik og Anders D🤔😉. Tar dem selvsagt i en spurt, men henger jeg med inn blir det sikkert en romantisk felles målgang… 

hvordan er rittet, og er det verdt å bli med? Noen tips og råd evnt? 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Blir spm vanlig full spiker opp første bakken som starter etter 800 meter. Jeg brukte rett over 5 min i fjor med 311 w på mine da 72 kg. Det var nok til å sitte med i teten på pulje over alle over 40 år. Året før gikk det litt hardere opp der. Odd Erik satt der begge årene. 

LIte bakke og høy fart fram til første "bakke" etter 52 km-E Verksbakken på 1.4 km med 3.9% i snitt. Jeg brukte 2.40 på den med 333 w. Så blir det småkupert fram til vi nærmer oss Fluberg brua- en slak bakke etter 87 km-"Siste bakken før Fluberg" den er 3 km med 2.9% i snitt-brukte 6 min i fjor og hadde 271 w opp den.

Etter Flubergbrua kommer bakken der Odd Erik og Martin gikk i brudd fpr 2 år siden- ca 2 min med 340 w på meg i fjor. 

Fra Hov og inn er det veldig vindavhengig- kommer den midt imot er det bare å få fram de dravillige og gjemme seg bak. Du er så stor Øistein at du er fin å ligge bak bortover der. Er man sliten vil bakken "Flubergveien climb" etter 107 km- 3 km med 2% stigning gjøre vondt.

Når vi nærmer oss mål svinger vi av hovedveien idet det gjenstår ca 2 km og går over på en smalere vei med dårlig asfalt, Vikaveien. Der vil jo alle fram og det har vært helt Hawaii de to siste årene. (Som Odd Erik sa i en annen tråd så overanstrenger ikke jeg meg de siste miliene før vi nærmer oss avslutningen- det gjelder bare å være med tetgruppa om en klarer). Det strekket opp gjennom Vikaveien kjørte jeg på ca 3 blank med ca 330 w og var da i fremre del av feltet. Det gikk fort, men folk prøvde å kjøre forbi på alle sider, også utenfor asfalten. Resultatet i fjor var at deg gikk en skikkelig velt bak meg- og om en klarer så bør en være i bra posisjon før vi svinger av hovedveien.

Fine T-skjorter i god kvalitet deles ut når du henter startnummer, bruker mine nesten daglig.

Edited by Kaiost
Link to comment
Share on other sites

Bli med Øistein, Kai beskriver løypa godt. Innstill deg på hard start og så ser en hvor det ender. Har sykla 3 ganger og i fjor var første gang p1 var delt i to med +-40 år som grense. Gikk  dermed mer kontrollert i +40 gruppen og den bie (kanskje for) stor til aktiv sykling underveis. Får se hvordan det blir i år. Okke som et veldig bra arrangement, morsomt ritt og god utfordring ikke minst for deg Øistein som har syklet får LVritt. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...