Gå til innhold

Hvorfor er ikke Markalleen i Bærum stengt i rushen?


Anbefalte innlegg

Det står skiltet at veien skal være stengt 07-09 på hverdager (burde også vært 15-17), men den bommen er jo konstant åpen og har vært det i flere år. Noen som vet hvorfor? Er det Satans Bilvesen som krever det ifm utbyggingen av E18, eller andre uforståelige grunner? Er det Bærum kommune som skal tekkes alle advokatfullmektiger og finansakrobater som har rett på å kjøre hvert sitt pansrede statussymbol til jobb hver dag?

Skjønner ikke greia, det er jo en ulykke hvor noen blir skada for livet eller drept som bare venter på å skje, med alle bilene som skal tre seg igjennom og måke på med syklister i begge retninger. Dette er vel i stor grad hovedfartsåren på sykkel fra Asker og Bærum inn til Lysaker og Oslo, er jo helt uforståelig at det ikke er bedre lagt til rette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 2
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Populære dager

Mest aktive i denne tråden

Populære dager

Det er pga anleggsarbeidene på E18. Fra Budstikka i januar, der det vises til at kommunen har bedt SVV om å ta i bruk bommen igjen:

Denne bommen har en periode stått i åpen posisjon permanent. Årsaken er at av- og påkjøringsrampene på E18 ved Strand er fjernet, og at undergangen samme sted har høydebegrensning.

– Bommen må være åpen for å sikre smidig trafikkavvikling, ellers hadde vi stengt større kjøretøy ute fra områdene på begge sider av E18, sier byggeleder Hege Gran-Henriksen i Statens vegvesen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hege og SVV(SBV) ass... kan du få billig. Garra at en ordning som tillot anleggskjøretøyene å passere men stengt matpakkebilistene ute hadde latt seg fikse om det var vilje til det.

Men tommel opp til kommunen for å be om bruk av bommen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


×
×
  • Opprett ny...