Jump to content

Hvorfor er ikke Markalleen i Bærum stengt i rushen?


Recommended Posts

Det står skiltet at veien skal være stengt 07-09 på hverdager (burde også vært 15-17), men den bommen er jo konstant åpen og har vært det i flere år. Noen som vet hvorfor? Er det Satans Bilvesen som krever det ifm utbyggingen av E18, eller andre uforståelige grunner? Er det Bærum kommune som skal tekkes alle advokatfullmektiger og finansakrobater som har rett på å kjøre hvert sitt pansrede statussymbol til jobb hver dag?

Skjønner ikke greia, det er jo en ulykke hvor noen blir skada for livet eller drept som bare venter på å skje, med alle bilene som skal tre seg igjennom og måke på med syklister i begge retninger. Dette er vel i stor grad hovedfartsåren på sykkel fra Asker og Bærum inn til Lysaker og Oslo, er jo helt uforståelig at det ikke er bedre lagt til rette.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Det er pga anleggsarbeidene på E18. Fra Budstikka i januar, der det vises til at kommunen har bedt SVV om å ta i bruk bommen igjen:

Denne bommen har en periode stått i åpen posisjon permanent. Årsaken er at av- og påkjøringsrampene på E18 ved Strand er fjernet, og at undergangen samme sted har høydebegrensning.

– Bommen må være åpen for å sikre smidig trafikkavvikling, ellers hadde vi stengt større kjøretøy ute fra områdene på begge sider av E18, sier byggeleder Hege Gran-Henriksen i Statens vegvesen.

Link to comment
Share on other sites

Hege og SVV(SBV) ass... kan du få billig. Garra at en ordning som tillot anleggskjøretøyene å passere men stengt matpakkebilistene ute hadde latt seg fikse om det var vilje til det.

Men tommel opp til kommunen for å be om bruk av bommen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...