Jump to content

Hvem selger luftige kontorbukser med plass til terrenglegger?


Recommended Posts

Jobber et sted hvor de få damene er frysne, og temperaturen høy. 

Noen som har tips til bukser som kan brukes på et kontor, men som er tynnere enn Dressmann-bomull? Må være plass til "terreng-legger" og ølmage (store størrelser). Ser den ene sivilingeniøren her går rundt i shorts og Jesus-sandaler, men har ikke selv tenkt å gjøre det...så store baller har jeg ikke.

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

Har jobbet i samme type miljø (heldigvis uten kortbukser, men høy andel åpne sandaler med sokker!) og jeg har med min miks av sykkellår og sykkellegger sverget til bukser fra Ministry of Supply (Lenken gir 25% rabatt på første kjøp og tilsvarende kickback til meg, da jeg har vært kunde der siden starten for snart 10 år siden.)

Akkurat ølmagen har jeg klart å holde meg unna, men de har stoff med veldig høy fleks som holder seg pent og strykefritt, og kvaliteten på både jeans-typene og dressbuksene er veldig bra. Jeg pleier å slite hull i det aller meste relativt kjapt, men disse holder stand lenge.  Jeg har også brukt skjorter derfra som jobbskjorter i årevis, fordi de er strykefrie og kan for det meste vaskes på vanlig maskinprogram. Kvaliteten der var ikke topp i starten men det har blitt betydelig bedre de siste årene.

  • Like 1

Styreleder NOTS Bærum | Skribent Stibyggerhåndboka | Oppmann og medlem i Anleggsgruppa i BOC "I don't have a bucket list but my bikeit list is a mile long"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...