Jump to content

IvarAndreas

Støttespiller
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

IvarAndreas's Achievements

Entusiast

Entusiast (6/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Trådstarter
 • En Måned Gjennomført
 • Bidragsyter
 • Første Uke Gjennomført

Recent Badges

51

Reputation

 1. IvarAndreas

  Solkrem

  Tja, vet ikke helt hvor meningsløst det er.. Jeg har også en lys hudtype og har vært relativt flink til å bruke solkrem med 30+ i solfaktor. Ble behandlet for hudkreft i fjor sommer. Det at du ikke har fått hudkreft betyr vel ikke at du er kvalifisert til å gi råd til andre eller?
 2. Det er Horus, kjøpt her;https://klokkereimer.no/products/horus-universalreim Myk og behagelig. Oppleves som mer behagelig enn Panerais originale gummirem.
 3. Samme kjedet så da er det sikkert på tide med en sjekk. Skal få byttet noen deler til uka så da får det inngå. Typisk godværssyklist og sykler kun på asfalt.
 4. Nå ble jeg skikkelig nysgjerrig.. Jeg har ca 2500 km på en Sram Red kasset som jeg i min uvitenhet bare har gitt en dusj med 5-56 i ny og ne.. Fungerer prikkfritt uten ulyder?
 5. Har DNB Saga som hovedkort og er strålende fornøyd. Var på ferie i Hellas i fjor sommer og ble plutselig kontaktet pga et mistenkelig trekk på kortet som gjorde at de hadde låst kortet. Var ikke noe jeg hadde kjøpt så det fungerte jo bra. Dette medførte at jeg skaffet et ekstra kort fra re:member. Her er det endel (marginale) rabatter... https://www.remember.no/reward/rabatt/
 6. Problemet løste seg selv... Koblet den til laptopen for å sjekke programvareversjon før jeg tenkte å sende en mail til Garmin og hva skjer da mon tro? Joda, den lader igjen 😉
 7. Har bare en kabel av denne typen, men har prøvd med flere ladere..
 8. Har noen tips til hva som kan vekke ladingen til liv igjen? Den starter som normalt når jeg kobler den til strøm og alle funksjonene ser ut til å virke med unntak at den ikke tar til seg strøm. Den ble oppdatert på søndag. Garmin har sluttet å supportere denne modellen dessverre. Bare å kaste?
 9. 👍 Her jobbet og bodde jeg faktisk i 4 år fra 2008 til 2012. Helt fantastisk område. Har ikke vært der siden 2022 men da var skiheisen stengt? Bare det å våkne opp til denne utsikten..
 10. Det heter Porsche.. 🙃 Jeg måtte bli 45 før det ble realisert 😉
 11. Iflg Power er det ikke slik lenger.
 12. Kjørte Q7 hybrid i fire år fra 2017. Fantastisk bil å kjøre. Litt ugrei på trange parkeringsplasser/hus.. Ville vel tenkt meg godt om før jeg kjøpte en brukt uten garanti. Bare en bagatell som steinsprut i grillen kostet knappe 30K. "Belegget" på grillen lar seg ikke lakke/fikse så det betyr ny grill.. Dette tok vi på kasko når vi leverte tilbake bilen. Luftfjæringen sviktet og det var sikkert ikke gratis, men det gikk på garantien. Feilmelding med oppsøk verksted snarest pga batterifeil var jo velkomment på vei til Dyreparken i Kristiansand med 2 voksne, 2 barn og 2 golden retrievere i bilen 🙃
 13. Da har det jammen i meg dukket opp et par nye.. 😉
×
×
 • Create New...