Jump to content

Hen9ng

Medlem
 • Posts

  248
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hen9ng's Achievements

Talent

Talent (8/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Veldig Populær
 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført
 • Konstruktiv

Recent Badges

128

Reputation

 1. Om du ikke har solgt disse kjøper jeg gjerne et!
 2. Hen9ng

  TDF 2024

  Abra redder Touren for UXM! Dessverre ryker vel kanskje combative-prisen totalt til EF og Carapaz eller Healy, med deres innsats i siste halv del. Den huskes gjerne best. Kristoff leverer som forventet og på det jevne. Cort litt under par? THJ skulle virkelig skinne nå siste uka og har jo levert ok? Hjulpet laget og kjørt bra selv. Skikkelig synd med dagens velt. Kulset er ung og når han i tillegg har vært preget av sykdom kan man vel ikke forvente så mye mer. Solid å potensielt komme til Nice i seg selv. Sikkert lært mye for veien videre. Likevel spørsmål om noen andre burde hatt plassen? Eiking har jeg sagt hva jeg mener om og var skeptisk allerede ved kontraktsinngåelse. Ikke gjort særlig for å motbevise dette. Burde ikke vært i TDF. Har ikke forsøkt noen verdens ting i motsetning til Cort og THJ.
 3. Hen9ng

  TDF 2024

  Solid opptrekk og kjøring fra Uno-x i dag! Hvorfor Eiking ble tatt ut istedenfor Leknessund blir for meg bare et større og større spørsmål... Den grønne trøya delvis i spill igjen, men holder en knapp på Girmay, da han klatrer bedre enn Philipsen, som gjør at han trolig har overtak på de innlagte spurtene som er igjen..
 4. Arc’teryx Alpha, den som tidligere het Beta LT. Er veldig lett og svært robust bukse som enkelt kan gå uten på KEB buksen for eksempel. Glidelås hele veien, begge sider. Svært vannbestandig. Har den selv og er veldig godt fornøyd og bruker også KEB som primærbukse på tørre dager. Bør tåle bruken du skisserer.
 5. Hen9ng

  TDF 2024

  Tobias Foss uttaler seg ganske godt om doping i sykkelsporten og toppidrett generelt i podcasten gode dager.
 6. Hen9ng

  TDF 2024

  Vi kan vel fort få en slags avgjørelse i dag? Leknessund vs. Eiking i touren? THJ kunne trengt litt mer bistand i fjellene på resultatjakt for UNOX. Foreløpig er det vel kun Abra (burde gått mer all in på enkelt etapper? Kontra trøya som han likevel er sjanseløs på?), THJ og tildels Kristoff som kan få godkjent? Kulset har vært syk så han er unnskyldt. Syntes det skorter litt på den kollektive lagkjøringen for gode resultater.
 7. Hen9ng

  Bikeshop

  Dette kan vel heller skyldes at delen ikke er på lager. Det er fortsatt latterlig lang leveringstider på endel bestillinger fra produsenter. Shimano for eksempel har 40-uker leveringstid på enkelte ting. Klart det er frustrende som kunde, men Bikeshop rydder opp, selv om det kan ta noe tid. Sendte et par drev i retur, som drukna i en eller annen bunke. Da de ryddet fant de igjen og fikk pengene i retur etter 1,5 år…
 8. Kron til UXM; https://www.tv2.no/sport/tv-2-erfarer-dansk-profil-klar-for-uno-x/16831418/ Hvem skal ut etter årets sesong?
 9. Oppdaterer denne bare for å legge den død. Det var ikke Pasak. Canyon har omsider svart, og var veldig tydelig: her finnes det ikke boss å få kjøpt. Nytt hjul må til. Da blir det et solid Shimano bakhjul, med bedre tilgang på eventuelle deler. Da gir vi også litt kritikk til Canyon for å sette et så jalla hjulsett på sykler til 50.000 :-))
 10. Ufattelig trist og forferdelig meningsløst. Dypeste tanker og medfølelse til familie, venner og lagkamerater i Team Coop.
 11. Enig! Må si jeg er ganske lite imponert over Canyon og servicepartneren i Norge. 1) Sett på et skikkelig boss som er mulig å få tak i 2) alternativ ha oversikt over hvilken del det gjelder, som produsent og godkjent verksted. Ville trodd Canyon er mer seriøse enn som så… Sykkelen ellers er jo meget solid. Skal gå en ekstra runde med skyvelæret og se på de andre målene i kveld, for å vurdere om det er verdt forsøket med dette Pasak-bosset. Tanken om nytt hjul har også slått meg…
 12. 100% Korrekt i alt du sier. I stand corrected! Skyvelæren er et nytt men nyttig bekjentskap og rommet for økt nøyaktighet er sikkert stort. Men hjelper disse målene uavhengig +/- 0,2 mm? 😄
 13. Hen9ng

  TDF 2024

  Bernard bøtelagt for upassende oppførsel når han kysset samboer/kone og barnet sitt på dagens tempo? Har virkelig ikke UCI bedre ting å finne på? Ikke noe hoods som skal sjekkes tilit på? Eller nye hjelmer som skal studeres? 👎👎
 14. Kjære all-vitende forum! Et familiemedlem har hatt sin elsykkel på service på verksted. Disse har ikke strammet kassetten skikkelig, bosset er ødelagt og gjengen til kassettfestet er dratt i stykker. Dette betyr at sykkelen trenger nytt boss. Utfordringen er at verkstedet som har ødelagt det ikke aner hvilket boss de trenger, til tross for at de er godkjent servicepartner i Norge og har modellnavn på både sykkel og hjul. Canyon sentralt har trolig tatt ferie og svar på min henvendelse for to uker siden har jeg ikke fått. Ingen av verkstedene jeg har vært innom til nå har hatt noe som har passet, ikke det at de har hatt veldig mange inne. Sykkelen det dreier seg om er en Canyon Phatlite:ON 7 SUV ST 2022 model. Av det jeg har funnet ut til nå sitter det et Alexrims MD25 hjul på den med et Promax DR850 SH12 boss. Regner med SH12 står for shimano 12 speed, her stopper det, da dette gir meg lite resultater på google. Bosset ser ikke veldig utradisjonelt ut og har et håp om at det er mulig finne ut av dette. Legger ved noen bilder i håp om at noen kan peke meg i riktig retning på hvor jeg skal jakte videre, slik at forumet forhåpentligvis kan bidra til å redde sykkelferien!
×
×
 • Create New...