Jump to content

Triatlon eller halv IronMan konkuranse


Gubben

Recommended Posts

Undertegnede og junior planlegger deltagelse i Triatlon eller halv IronMan neste år, Det blir en kombo av ferie og konkuranse, romslig budsjett  Junior stiller som breddeutøver og er ikke ranket

Vi ser for oss to alternativer, det  ene er at vi kjører til komnkuransen, den andre er at vi flyr og så eventuelt leier en bil. Er det noen som kan anbefale noen konkuranser der det både er bra for deltagere og støtteapperat, gjerne ett sted der man kan ta en uke sykelferie etterpå.
Hawaii, Asia og Afrika er ikke aktuelt. Det bør være ett sted med grei logistikk mhp reise og ikke avsindig reisetid. Gjerne litt sært sted 🙂

Forslag tas i mot med stor takk !

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Har kun deltatt på to triatlon > 70.3 og den ene var i Helsingør i slutten av juni. Det synes jeg var en fin opplevelse, og kan anbefales. Veldig eksotisk og sært er det nok ikke, men enkel logistikk hvis man bor på sør/østlandet. Fin sykkelløype og meget god stemning i byen.

Tenker det også kommer an på hva slags løype/natur man ønsker. For min del er jeg på utkikk etter noe med en betydelig naturopplevelse, og gjerne ikke hele løpeløypa rundt og rundt i et bysentrum. IM Thun i Sveits, IM Klagenfurt i Østerrike, Challenge Mallorca og Challenge Davos er konkurranser jeg kommer til å ta en nærmere kikk på for å se om de oppfyller de kriteriene.  

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...