Jump to content

Erfaring med biltema sykkelhenger?


Recommended Posts

Heisann,

Er det noen som har erfaring med Biltemas sykkelhenger?

Sykkelhenger - Biltema.no

Jeg har flyttet i ny leilighet og får lengre vei til butikken. Samt må det handles materieler, enkle møbler, malingspann osv. Jeg har ingen dedikert transportsykkel og tenker det er for dyrt med en. Tror kanskje eneste koblingsmulighet er via hurtigkobling. Jeg har en sykkel med det bak. Egentlig skulle den selges men jeg kan jo beholde den til dette.

Link to comment
Share on other sites

Ikke konkret erfaring med den, men lik konstruksjon som første henger vi hadde. Den vi hadde var helt ok, virket relativt grovt bygget. Typisk sånn som du bare bruker til den ramler sammen. Thule hengerne vi hadde senere var lettare og bedre å sykle med, men spørs om det er verdt kostnaden. Mulig de enhjulede bob-typen er bedre hvis du har lyst på noe som koster mer. Litt mer praktiske å lagre også.

Link to comment
Share on other sites

Har en fra XXL som ser ut til å komme fra samme fabrikk. Kjøpt billig på salg en gang. Mindre hjul enn på den fra Biltema og så har den trekk rundt rammeverket. Ellers ser den helt lik ut.

Synes den er overraskende bra. Fin å trekke og god plass til diverse. Blir ikke brukt kjempeofte, så kan ikke si så mye om holdbarhet, men synes det ser greit ut. 

Har konvertert den til hurtigkobling fra Weber siden den brukes både på sykkel med QR og thru axle, og syklene må også kunne trekke Thulevogn uten å bruke 10min på å konvertere om. Med original kobling vil jeg tro kjørekomforten er vesentlig mye dårligere.

Systemet til Weber koster vel det samme som vogna, men uansett billig i forhold til å kjøre bil eller å kjøpe skikkelig transportsykkel. Tar 5sek å koble til eller fra, og det gjør mye for nytteverdien.

Denne:

https://www.xxl.no/bits-cargo-trailer-sykkelvogn-for-bagasje-gra/p/1108898_1_Style

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...