Jump to content

Dynamo - mangler lys når jeg stopper


Dingo

Recommended Posts

Jeg har dynamolys på to av syklene mine, og det har fungert helt topp i flere år frem til baklyset (B&M Secula) delvis tok kvelden i vinter. Det vil si at det fungerer fint så lenge jeg triller avgårde, men når jeg stopper så slutter det å lyse. Det har standlight-funksjon, dvs. det skal lyse når jeg står i ro. Frontlyset fungerer fortsatt slik det skal.

Jeg tenkte at det var kapasitatoren som hadde tatt kvelden og fikk tak i nytt lys, denne gang et trelock-lys, likt som jeg har på den andre sykkelen. Kobler det til, det fungerer fint så lenge jeg triller, men også dette slukner umiddelbart når jeg stanser.

Jeg har prøvd å skru standlight av og på på frontlyset, men ingen reaksjon fra baklyset. Litt googling peker på at det kan være problemer med ledningene, men jeg skjønner ikke hva som skal forårsake det.

 

Noen som har tips utover å røske ut alt av ledninger og koble opp på nytt?

Link to comment
Share on other sites

Det er neste steg, men det fordrer å dra av en del krympestrømper og ledninger som ble niditig teipet når det ble montert. Kjenner ånden foreløpig har gått, ser på det igjen til helgen tenker jeg. I will be back!

Link to comment
Share on other sites

Løsningen viste seg enkel, sykle langt nok til at baklykta blir ladet opp. Var nok defekt på den gamle, syklet litt lengre før jeg testet i helga og der var det plutselig lys.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...