Jump to content

En Åpen Invitasjon til Syklister i Nord-Norge


Recommended Posts

Heisann! Jeg skal lage en videoserie i sommer fra 1. juni - 1. juli (ca.) hvor jeg skal sykle forskjellige steder i Nord-Norge.

Dette er et samarbeid med NOTS, hvor formålet er å vise fram hva slags natur vi har i Norge, og hvorfor det er viktig å beskytte syklisters tilgang til naturen.

image.jpeg.29e435448e5717b83c53c6e890deb2c6.jpegSom ikke alle vet, så er det ganske stort press på syklisters tilgang til naturen, i form av profitt eller naturbeskyttelse. Derfor er det så fint at vi har NOTS som kan passe på at vi har lov til å bruke naturen til sykling. Men NOTS trenger flere medlemmer, og det er dette vi håper å oppnå med denne serien.

Her kan dere se reiseruten: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1ZtjrB-c7T75erYhrQa81Lheiv8i9mvI&usp=sharing

Trykk på hver pil for å se turene jeg har lagt inn, og vurderer å prøve meg på. Bor du i nærheten av noen av stoppa, så må du gjerne melde deg på! Jeg setter stor pris på lokalfolk som vil vise fram naturen sin. Mange av turene er det jeg vil kalle for idiot-turer, med mye bratt pushbike, og lite garantert sykling. Men det blir ofte fin utsikt, og en god historie.

image.jpeg.0b2042917d55583f7296c125c739b9fc.jpeg

For de som ikke er kjent med det jeg gjør, så lager jeg en del YouTube-videoer som jeg publiserer her: https://www.youtube.com/c/markusfinholt

Og for de som lurer så blir all snakking blir på norsk.

image.jpeg.6fb7c9808102de9d10afa1d86a686d57.jpeg

Jeg håper å få med noen lokalkjente sjeler fra områdene på kartet. Jeg har allerede planlagt et par besøk med enkelte venner, men det er selvfølgelig plass til flere. Og vær litt obs på at det tar lengre tid å dra på tur når alt skal filmes. Så har du lite tid, eller dårlig tålmodighet, så er dette kanskje ikke for deg.  Her skal vi kose oss, ta det rolig, og utforske artige fjell, folk, og destinasjoner.

 

Hvis du har lyst til å bli med, bare send meg en melding på instagram: @markus_finholt eller på mail: markus.finholt@gmail.com

 

image.jpeg

image.jpeg

  • Like 9
  • Thanks 1
  • Wow 1
Link to comment
Share on other sites

Skjønner også hvis det er vanskelig for mange med jobb, familie og andre obligasjoner å melde seg på noe sånt, så det er også mulig å følge reisen min på instagram. Jeg skal prøve å poste daglig, selv om jeg ikke er så glad i instagram. Så er det mulig å slenge seg på hvis man ser at det passer.

Og hvis det er noen som har hus tilgjengelig hvor jeg kan lade kamerautstyr på vei opp er det også helt nydelig.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Garpen skrev (På 2.5.2024 den 22.14):

Du er ikke ute på Hamarøy... Ellers skulle du få låne strøm og en seng.

Skal gjennom Hamarøy når jeg er på vei hjemover, stoppet mellom Skibotn og Bodø. Hvis jeg ikke tenker på feil område da.

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)
MarkusFinholt skrev (9 timer siden):

Skal gjennom Hamarøy når jeg er på vei hjemover, stoppet mellom Skibotn og Bodø. Hvis jeg ikke tenker på feil område da.

Hamarøy er stort ... Jeg er tre - fire uker noen mil fra Skutvik i nærheten av et gammelt fiskevær som heter Buvåg. Det er ikke så mye god sykling der, desto bedre padling. 😄

På vei nordover til sommerstedet har jeg stoppet på de vanlige stedene for å sykle, og i tillegg til en liten knaus ved Fauske som er en fin nedkjøring: Finnedvarden sjukt morsom sti! 🌈 | Ride | Strava den ligger nesten langs E6 og kan sykles på en time.

Edited by Garpen
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...