Jump to content

Gipsplater i carport


Recommended Posts

IMG_2608.jpeg.c5822bab7a00a364b0ac62b5e8fd1bda.jpegEtt av de viktigste oppdragene for pølsevev-forum er jo å prate oppussing og bygg.

Henger hos modern for tida, og ble snakk om å feste noe hyller på stenderne i carporten her. Der ser jeg det kun er gipsplater mellom, er det grei skuring å bare la det være sånn, eller bør man behandle eller slå på noe mer utenpå?
 

Antar det er gips for utebruk, men ser jo på papiret at det har vært fuktig her gjennom en vinter i snøhølet. Men vil tippe det er luftig nok til at mugg ikke er et issue, og kanskje er det mest kosmetiske grunner til å slå på noe utenpå?

Sykkel.org for sykkelentusiaster på alle slags underlag og styreformer. Vær noenlunde grei: https://www.sykkel.org/guidelines/

Link to comment
Share on other sites

Regner med at det er GU som er benyttet. 

Ville slått på noe på innsiden for å beskytte GU mot slag eller skarpe gjenstander. Hvis dere for eksempel monterer rupanel vil carporten være mye mer fleksibel med hensyn til å henge opp utstyr 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kjøp billigste rupanel og flekk opp, det koster ikke stort og er gjort på kort tid om man er to stk med kappsag og spikerpistol. Alternativ OSB plater som også tåler en del påkjenning og er fint å henge opp ting i. Med et strøk maling så blir det både lysere og ganske holdbart.

Jeg var i ferd med å starte på en lang harrang om hvorfor jeg syns gips nesten uansett situasjon er noe svineri, men jeg skal la den kjepphesten ligge og heller gå og legge meg 😄

 

 

  • Like 1

Styreleder NOTS Bærum | Skribent Stibyggerhåndboka | Oppmann og medlem i Anleggsgruppa i BOC "I don't have a bucket list but my bikeit list is a mile long"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...