Jump to content

Facebook, må man bare gi opp «hacka» konto?


Recommended Posts

Har en slektning jeg hjelper litt med EDB-greier, og han har nok gått på noe phishing, eller noe annet som har gitt andre adgang til FB-kontoen.

Mailadressen er nå selvsagt endret, passord endret, navn til et vietnamesisk-aktig navn, og han har ikke lengre tilgang. Dette har da sendt han endel mailer på opprinnelig adresse som vi prøvde å klikke på dagen etter dette skjedde.

Etter å ha skrevet inn gammel mail/passord, valgt at vi ikke lengre har tilgang til konto/nåværende mailadresse kom vi fram til lenken man trykker på for å laste opp ID. Men da vi trykket på denne, havna vi bare på side som jeg tipper er FBs visning av en 404, som sier oss at innholdet er utløpt eller at siden finnes.

Prøvde å maile FB via skjema for å kontakte databehandleransvarlig(tips fra slettmeg.no), men fikk bare et god dag, her er lenken til akkurat det jeg prøvde å beskrive ikke  funka. Da vi svarte at ting alt var prøvd, og at vi la ved screenshot av feilmeldinga, fikk vi nok en gang samme lenke, og beskjed om at saken ikke vil følges opp mer.

Er det noe annet man kan prøve, eller bør jeg bare si at han må sette igang en ny konto, sikre denne med MFA denne gangen, og begynne oppsamling av en haug kontakter igjen(dette er en kar med stort nettverk)? 

Sykkel.org for sykkelentusiaster på alle slags underlag og styreformer. Vær noenlunde grei: https://www.sykkel.org/guidelines/

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Raskall skrev (1 time siden):

Har dere prøvd å starte her: https://www.facebook.com/hacked ?

Vet om noen som fikk tilbake kontoen sin med det som utgangspunkt. Men det er en god stund siden nå.

Det var det første vi gikk gjennom, og endte som beskrevet over.

Aner ikke hvorfor den ID-opplastingen ga oss en feilside, den burde nå ikke vært utløpt etter én dag. Da vi prøvde igjen nå nylig var selvsagt de fleste linkene i epostene døde, de som funka og leda oss videre hadde og den samme feilmeldinga da vi klikka på lenka for å laste opp id.

Sykkel.org for sykkelentusiaster på alle slags underlag og styreformer. Vær noenlunde grei: https://www.sykkel.org/guidelines/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...