Jump to content

pharynx

Medlem
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pharynx's Achievements

Entusiast

Entusiast (6/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Bidragsyter
 • En Måned Gjennomført
 • Trådstarter
 • Første Uke Gjennomført

Recent Badges

16

Reputation

 1. Min F63 tar seg god tid både opp/ned stigning og fart
 2. Løp 30k igår, ble så forbanna på flaskene foran at jeg drakk det jeg kunne etter 11k og tømte ut resten. Dreper løpegleden helt jo. Og hvis drikkeblære er like irriterende må jeg finne meg nye ruter å løpe hvor jeg kan sette ut drikke på forhånd.
 3. Har endel 30km+ løpeturer foran meg ifm maratonoppladning, og jeg trenger en drikkesekk. Har fra før en Salomon-vest med 2x 500ml flasker som er på fremsida, men dette får jeg helt noia av underveis. Derfor tenker jeg sekk med 1/1,5 liters blære er et bedre alternativ. Vil jeg bli like irritert av ei blære på rygg som med to hoppende flasker på fremsida? Har dere noen erfaringer med lettesekker som duger til formålet? Sekk er jo litt mer sykling enn vest foråsidetsånn
 4. Da har jeg fått tre par sko i hus: Alfa Kvist 2.0 Mammut Sapuen Mammut Mercury Alfaen ble fort lagt bort fordi den hadde null støtte rundt ankel og alt annet enn snill vei ville gitt problemer med stabilitet. Mammutene derimot var veldig like. Er det noen av dere som har erfaring med noen av modellene? Jeg heller mot Mercury pga. et lite hakk bedre komfort, men det er veldig jevnt… https://www.mammut.com/no/en/compare/3030-04710-0001/3030-04241-00132
 5. Fixomull Stretch. Den sitter som støpt og var noe jeg brukte da vi teipet opp deltagere på Bislett 24h for noen år siden. Bruker den selv på brystet under løping fordi pulsbeltet herper huden. Fås kjøpt på Apotek.
 6. Så Hoka har tatt med løpeskoproblemene inn i turskosegmentet også ja, da hjelper det ikke at de er comfy.
 7. Hva er fornuftig vekt på en slik sko? 400g? Løper rundt i Alphafly til vanlig så vant til lett sko 🤣
 8. Ok, Scarpa virker som et godt valg her. Får bestille noen par og teste ut. Er slike sko normale i str eller skal man gå opp/ned noe?
 9. Sommeren og tiden fremover gir mange turer i skog og mark ala Ryfylke og Nordmarka, og jeg trenger noe annet enn joggesko. Hva bør jeg kjøpe og hva bør jeg ikke kjøpe? Skal ikke ha type jaktstøvler som går oppover leggen men heller ikke helt lave sko. Pris ca 1500kr og komfort er viktig. Skal ikke brukes på mer enn dagsturer med barn. Vet at budsjettet er snevert men sånn er det og er innforstått med at man ikke får det beste til den prisen. Har funnet et par alternativ: https://www.xxl.no/alfa-kvist-advance-2-0-gtx-tursko-herre-gra/p/1223583_1_Style https://www.outdoorexperten.no/no/articles/1.1666.178385/scarpa-rush-trek-pro-gtx-shoes-men-vulcanomustard?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw0_WyBhDMARIsAL1Vz8sC79rj9djQBHUU1004LdLpZprMayFY_-R1r4iTf1zQ74tTpe3SwfgaAq33EALw_wcB https://www.fjellsport.no/fottoy/tursko/halvhoye-tursko/scarpa-boreas-gtx-petrol-lime-210760?_gl=1*1dnkidk*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjw0_WyBhDMARIsAL1Vz8t5pt0QEDfXwWdgHQRxetYkgVR6BpIJFQ6GHkNy30hiUPTbyLybQu0aAvWeEALw_wcB https://www.zalando.no/scarpa-rush-trk-gtx-fjellsko-desertmango-qs342a02r-o11.html Noen tanker?
 10. Jeg fikk noen sære skruer til en hendel en gang ved å dra innom ei sjappe i bunnen/starten av Bogstadveien retning Hedgehaugsveien, husker ikke navnet på sjappa men lå på nordsida av gata iallefall
 11. Bare kokevann hjalp ingenting, så her må det nok litt kjemi til ja. Skal sjekke ut alle tipsene deres 👍🏻
 12. Hadde et par fakler stående ute en dag i vinter og ser at det har blitt et helsikes til søl rundt. Høytrykkspyler tok ca 0% av det. Hva kan jeg gjøre her?
 13. Hvordan vet man egentlig at båndet har riktig tension?
 14. Kan jeg spørre om noe? 😀 Det ser slik ut bak mølla når den har vært i bruk: Tydelig at dette kommer fra båndet. Noe å bry seg om eller bare å koste vekk? Er fra en eldre men veldig lite brukt Sole F63 (sto 80km på telleren da jeg kjøpte den, er sikkert 10 år gammel).
×
×
 • Create New...