Jump to content

circo

Medlem
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

circo's Achievements

Aspirant

Aspirant (3/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Konstruktiv
 • Bidragsyter
 • En Måned Gjennomført
 • Trådstarter

Recent Badges

9

Reputation

 1. I Trøndelag har dere jo det flotte gravel rittet Strade Statskog Classico fra Steinkjer til Namsos. Kanskje det kan fungere for å få igang en positiv spiral?
 2. Det vet jeg ikke, men har vel fortsatt vært arrangert i august/september de siste årene, men de pleier kanskje ikke legge ut detaljer om det før det nærmer seg. Om du vil vite mer om hva planene er for i år kan du ta kontakt med Mjølkerampa Raiders. https://www.mjolkeramparaiders.com/?page_id=66
 3. På fb-gruppa "Sykkelprat" meldes det at Stasjonsrittet er avlyst: "På grunn av vær, mangel på mannskap og lite påmeldte"
 4. Jeg kjenner mange som liker å trene med gravelsykkel, og ingen av dem har noen gang blitt observert med bikepacking vesker på sykkelen. Jeg tror det er snakk om to ganske adskilte syklistgrupper, uten så veldig glidende overgang, - slik som jeg har observert det.
 5. I min verden er blandevei og bikepacking to forskjellige ting. Jeg er interessert i gravelsykling/blandeveissykling, som treningsform på en gravelracer. Men overhodet ikke interessert i hvilke sykler som egner seg for overnattingsturer og har best monteteringsløsning for sovepose og liggeunderlag. Mine 5 cents, uten at det er et stort problem om det er som det er nå heller.
 6. I min verden er blandevei og bikepacking to forskjellige ting. Jeg er interessert i gravelsykling/blandeveissykling, som treningsform på en gravelracer. Men overhodet ikke interessert i hvilke sykler som egnet seg for overnattingsturer og har best monteteringsløsning for sovepose og liggeunderlag. Kunne det vært to kategorier?
 7. circo

  Podcast om DBS

  Mot slutten av podcasten snakkes det om når offroad sykkelen først kom på markedet. Er nysgjerrig på språkbruken her. I starten av terrengsykkelen-bølgen har jeg inntrykk av at "offroad-sykkel" var det vanlige begrepet. Når ble dette endret til at de fleste snakker om terrengsykkel?
 8. Oops virkelig, - det kom brått på for meg ! Jeg foretrekker bibs eller sykkelboxer med pad, under en form for vinterbukse.
 9. circo

  Podcast om DBS

  Interessant podcast om DBS! https://open.spotify.com/episode/2JuPXP7MpiaR4wwm0wKyro?si=uXmNqTsnTy6U_5xlnV4__Q
 10. 1814 rittet har åpnet for påmelding i gravel klasse i år, og også satt påmeldingsprisen ned til 200,-, en høyst overkommelig og sympatisk pris. Men virker som de har fått konkurranse fra Mistbergrittet iår, som går i samme området bare et par dager tidligere, og som hittil har flere påmeldte enn 1814-rittet?
 11. Siste mulighet til å melde seg på Grenserittet til vanlig pris idag, fra imorgen regnes det som etteranmelding, 300,- kr ekstra. Leste for et par uker siden at arrangøren var usikker på om de ville klare å få over 1000 deltagere iår, nå ser jeg de har ca 850 nå, så da tipper jeg det hår helt fint. Mange melder seg nok på ikveld. Og sikkert mange neste uke også. https://grenserittet.com/
 12. Traseen passer for gravelsykkel, men det er ikke gitt at du sykler raskere på gravelsykkel enn terrengsykkel. Enkelte partier vil være mer krevende fysisk og teknisk med gravelsykkel. Mitt inntrykk er at de som velger gravelsykkel gjør det for å få en ekstra utfordring. Hovedmengden av turklassen bruker vel hardtail (meg selv inkludert), men med en del innslag av fulldemper. I elite er det vel flest med fulldemper nå, tror jeg?
 13. Henger meg på gratulasjoner og gode innspill fra @baroudeur. Høres ut som du har gode muligheter til pers, særlig med det forslaget til forberedelser, MEN jeg ville ikke tenkt for mye på akkurat det, har du lyst til å være med så vær med, og nyt turen/rittet uavhengig av om du perser 👍
 14. Nesfjellet Gravelduro: https://nesfjellet.no/arrangementer/nesfjellet-gravelduro/
×
×
 • Create New...