Jump to content

Olechr

Medlem
 • Posts

  670
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Olechr last won the day on July 14

Olechr had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Olechr's Achievements

Erfaren

Erfaren (11/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Innleggsmaskin Rare
 • Veldig Populær
 • En Måned Gjennomført
 • Konstruktiv

Recent Badges

704

Reputation

 1. Noen som har prøvd? Har vært snakk om dette i noen år nå og har ventet på at det kommer til Norge. Så langt lar det vente på seg dessverre.
 2. Olechr

  TDF 2024

  Skriver derfor kaptein med «». Pr nå har Uno X ingen klare spurtere som kan vinne, ingen klare sammenlagt ryttere som kan vinne de største rittene. Det de har er derimot har er flere som kan gjøre det bra i brudd. Der er Abra en av 2-3 stykker på laget som pr nå viser at de har nivået som kreves i TDF. Frem til nå egentlig synes jeg ofte Abra blir brukt som hjelperytter. Jeg tror i mange ritt at resutatene hadde blitt vel så bra hvis de kjørte mer for han. Uten han i TDF nå hadde det vært stusslig for UNO X
 3. Ser de har delt at den er 122 km lang og med estimert vinnertid på 4-4,5 time. Det siste tipper jeg er feil for nesten 30 kmT blir nok seigt uansett hvor man legger det
 4. Olechr

  TDF 2024

  Litt nedtur at touren er over, men gleder meg allerede til neste år hvor jeg satser på at Jonas er topp topp. Mine høydepunkter: -seier 35 til Mark. -Jonas A sin kjørestyrke. Håper Uno X gir han mer muligheter og behandler han mer som en «kaptein» fremover. -Imponerende fart på Jonas V med den oppkjøringen. -Kult å se at Evenpoel faktisk holder såpass bra følge.
 5. Olechr

  TDF 2024

  Spent på Jonas V i dag. Synes han så helt kjørt ut på slutten i går. Har på følelsen at 2.plassen kan ryke i dag hvis Evenpoel har ok labber.
 6. Som Øyvind skriver så utelukker ikke sportsdrikk at man får i seg elektrolytter. Det viktige er å få i seg jevnt med karbo hele turen. Da blir turen mye lettere og restitusjonen blir bedre. Når jeg ser tilbake til hvordan vi holdt på før så grøsser jeg over hvor mye trening som kunne vært bedre. Vann på flaska, minst mulig inntak og kanskje en kaffe med en liten baguett etter 3-4 timer. Ble tynn, men utbytte kunne vært så sjukt mye bedre. Da hadde man landeveisjuniorer på samling som fikk skryt hvis man ikke hadde spist opp baren når man kom hjem fra langtur. En annen stor forskjell er at gjør man det rett underveis så merker man at man ikke er sulten etter økta på samme måte. Jeg bruker lite gel på trening, men i ett tilfelle som trådstarter nevner her vill jeg absolutt kjørt på gel/barer/banan. +sikkert en stopp med vanlig mat underveis. Selv har jeg hatt veldig god erfaring med NeverSecond. Der har C90 drikken 90 gram karbo. Husk så å drikk godt når du ikke er på sykkelen. Ta gjerne noen salt/magnesium tabletter når du legger deg (skader hvertfall ikke)
 7. Enig @Rittivrig Det du skriver ang sykler er nok for mange ett tema. Ser for min del i år så skulle jeg sykle Vattern. Da ble landevei prioritert, men da har jeg ikke sykkel til vanlig Birken og Enduro. Andre år er enduro prioritet da utgår landevei osv
 8. Jeg syklet også på vann før, men gir ingen mening for en som er usikker på om han skal klare å henge med på turen. Får man i seg bra med karbo hele turen slipper man nødproviant for da blir det ingen nød. 😉
 9. Olechr

  TDF 2024

  Tipper Tobias eller Abra. Tror ikke Tiller har kreftene. Har ikke virker slik så langt i hvertfall
 10. Kjør hver dag som om det er ritt med tanke på ernæring. Bruk store flakser og sportsdrikk på hver flaske. Ta med små poser med sportsdrikk så du kan ta der på flaskene etterhvert. Dette i kombinasjon med feks gel eller annet Carborik kost vil hjelpe masse.
 11. Penger er garantert det viktigste. Ridley sin sykkel er vel pr nå ikke kjent for å være den beste. Uno X har jo også solgt Dare i Europa så tipper total kostnaden for laget/eiere blir ganske mye mer gunstig nå. Sikkert fint for laget sånn markedsmessig å være partner med ett større merke som Ridley. Også spent på om dette er første steg mot å ta inn ryttere fra andre land. Litt rart at Ridley bruker såpass penger på et lag kun med ryttere fra 2 små markeder.
 12. Olechr

  TDF 2024

  Blir spennende å se om Visma gir seieren ett forsøk til eller om det blir mulig for utbryterne å gå for en fjelletappe.
 13. Olechr

  TDF 2024

  Mulig jeg missforstår deg. I ett ritt bestemmer man jo ikke hva man skal ligge på. Man må ligge på det som kreves. Jo mer Aero man er , jo mindre rullemotstand man har osv jo mindre krefter må man bruke. Dvs jo sprekere er man i bakken når man skal gi full gass.
×
×
 • Create New...