Jump to content

baronKanon

Medlem
 • Posts

  414
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

baronKanon last won the day on March 31

baronKanon had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

baronKanon's Achievements

Rutinert

Rutinert (9/14)

 • Veldig Populær
 • Dedikert
 • Bidragsyter
 • Konstruktiv
 • Trådstarter

Recent Badges

239

Reputation

 1. Spray.bike er veldig dyrt og ikke spesielt bedre enn f.eks. Montana gold. Klarlakken til Spray.bike er 1-komponent og tåler ingenting. Søler du litt isopropanol på, er den ødelagt. Jeg har prøvd...
 2. Er bare å google fat creations. Tidligere engelsk proffsyklist med hjertefeil ble lakkerer og er en skikkelig kunstner.
 3. Kan være batteriet har tålt langtidslagring dårlig.
 4. Samboer har hatt shimano StEPS med Alfine Di2. Ikke automatgir, men elektronisk giring. Automatgir må være integrert med elmotor uansett, siden det er avhengig av moment- og kadensdata i tillegg til fart for å kunne velge gir.
 5. Det er inni rullene kjeder "strekker" seg. Det er ikke mekanisk strekk, kun slitne metallflater som har gnidd seg mot hverandre som gir et "strukket" kjede.
 6. Ser at disse sendes via Eurosport, men ikke på tv-kanalene. Må man da inn og bestille fullt Discovery + Sports-abonnement for å se?
 7. Illenberg og jeg har sykla ca like lenge, og jeg har samme erfaringer som ham. Han har mye erfaring som er nyttig.
 8. Jeg gikk fra Fenix til Forerunner, da jeg syntes Fenix ble for tung. Forerunner 635 som jeg da hadde hadde tilsvarende funksjon som Fenix, men mer behagelig. Nå er jeg på 745, og er sykt fornøyd.
 9. Alle vet jo at shimano er skikkelig drit med vandrende bitt og svetting. SRAM varer i det minste.
 10. Det der er vel en dusj du ikke får løs noe med!? Er jo laget for å sprøyte en fin dusj med ugressmiddel og plennæring.
 11. Har bevisst ikke anbefalt armerte 3.parts slanger, da De er stive som fy, og er vriene å rute ut fra hendel og i bøyen på krøllestyret De krever ofte veldig spesielle nipler, som gjerne er laaaaaaaaange, og garantert ikke får plass inni en brifter. Har kjøpt noen slanger for Magura på Aliexpress med hell, der jeg kunne bruke Maguras egne nipler.
 12. Har kjøpt meg Madison Crypto, som har fått knallanbefalinger fra Bikeradar. Her er det andre anbefalinger i tillegg. https://www.bikeradar.com/advice/buyers-guides/best-glasses-for-cycling
 13. strammer belte skikkelig hver gang og fukter elektrodene...
×
×
 • Create New...