Jump to content

tygster

Medlem
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tygster's Achievements

Aspirant

Aspirant (3/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Bidragsyter
 • Dedikert
 • Konstruktiv
 • Første Innlegg

Recent Badges

15

Reputation

 1. tygster

  TDF 2024

  Om tre etappeseiere ikke er en klink sekser så er det noe galt med terningen din. Hva skal da til? Og hvor mange etapper må Alpecin vinne for å komme seg opp på en femmer?
 2. tygster

  TDF 2024

  Nå skal det sies at Vauquelin nettopp ble nummer to i det franske tempomesterskapet, kun 3 sekund bak vinneren, så han kunne nok ha gitt på mer om han måtte. Men uansett en super innsats av Abrahamsen og det er nok av etapper fremover hvor det kan gå hans vei.
 3. Marsipan er jo og et godt alternativ. Bonusen her er at pris ofte sammenfaller med mandelinnhold, som vil si at jo billigere den er jo mer sukker inneholder den (i stedet for mandler).
 4. Dette var premisset. Og de vil jo ikke være i posisjon i år heller.
 5. Du underbygger egentlig litt av poenget mitt med den første setningen din. Min påstand er at det laget ikke er bygd opp av typiske vinnere, om det så er basert på tidligere meritter eller planen for årets TdF. Og for eksempel si at Sivakov kommer til å vinne minst en etappe i årets TdF er ikke hva jeg ville definert som sannsynlig. Og jeg er helt enig at Politt kan gjøre en super Laengen-jobb, men mannen taper jo nesten spurten selv om han kommer alene til mål.
 6. Jeg tror du overvurderer litt hvor ofte rytterne på det laget vinner. Hvis du holder Tim Wellens utenfor så har resten færre gran tour etappeseire kombinert enn hva Pogačar har til nå i år. Hele laget har 13 TdF etappeseire til sammen, men Pogačar har 11 av dem. For øvrig så ble UAE sitt TdF lag presentert i desember i fjor, så tror i alle fall ikke det var en stor overraskelse for Laengen selv at han ikke stod på listen nå.
 7. Bildet du har fått antyder jo at du er på jakt etter en helt standard M5 skrue. Er det det du har prøvd uten hell?
 8. I Rogaland har til nå i år grussyklistene utgjort mellom 20 og 40% av de påmeldte på terrengrittene. At det er så stor andel skyldes nok at mange av de ivrigste har byttet over og de fleste av massene ikke deltar lengre, men allikevel.
 9. Du trenger bare samme verktøy som brukes på en kassett. Forutsatt at du har skivebremser med centerlock og at verktøyet er av typen med egen arm, hvis ikke trenger du skiftenøkkel og. Egne skivebremser til hvert hjulsett er helt klart å foretrekke.
 10. På sørvestlandet har de åpnet for å stille med den sykkelen en har i alle puljene. Det har gått fint til nå og når forhåpentligvis Nordsjørittet får gjennomført med stor suksess så er det jo lov å håpe at Birken følger opp.
 11. Jeg har god erfaring med frysefolie. Som da altså er aluminiumsfolie med et eget plastlag på den ene siden.
 12. UCI oppdaterer ikke sin oversikt med poeng fra Giroen før den er ferdig. Mistenker at de to andre tar inn etappepoeng fortløpende slik at det da vil være en forskjell som utjevner seg ved neste oppdatering.
 13. Nå hadde det jo vært best å hatt @Sepeda innom til å synse skikkelig om geometrien og oppsettet generelt, men etter hva jeg kan huske fra da jeg vurderte ny sykkel så stiller jo disse to modellene i hver sin ende av skalaen. Grizl er en grov grussykkel mens X-road er mer en landeveissykkel med plass til brede dekk. Så noen tanker om på hvilket underlag, og med hvor mye oppakning, disse turene skal gjennomføres kan være greit for å gi gode råd.
 14. Jeg ville ikke omtalt grusen i starten som grov, men noen år har den jo vært nokså løs. Det avhenger veldig av når de gruser opp turstien der og hvor mye det rekker å sette seg. Der hvor det nå er litt grov grus, eller strengt tatt pukk, er siste delen av terrengpartiet ved Vandavatnet. Men det er bare snakk om de siste 100 meterne etter at du har kommet opp til vannet så om du har et spinklere, men forhåpentligvis da raskere, oppsett enn de rundt deg så triller du inn de ned fra toppen.
 15. Hvilket vær har du bestilt? Er det tørt kan du komme deg gjennom med hva som helst. Det er jo stort sett fin grus eller hardpakket jord utenfor all asfalten. Regner det derimot så blir det sleipt nok til at du bør droppe slicks, men 30-32 mm med noe mønster skal gå fint. Bare drop å sykle over hengebrua på Hå.
×
×
 • Create New...