Jump to content

Thomassen82

Medlem
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Thomassen82's Achievements

Bidragsyter

Bidragsyter (5/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Konstruktiv
 • En Måned Gjennomført
 • Bidragsyter
 • Trådstarter

Recent Badges

18

Reputation

 1. Hvor finner jeg tak i dette? Er såvidt jeg kan finne ut M3x4mm. Lbs har ikke, samme med diverse sykkelbutikker sjekket under ferie i Sverige. Ingen Norske nettbutikker har heller såvidt jeg kan se.
 2. Fordeler/ulemper? Hvilke forskjeller er det i disse bortsett fra vekt?
 3. Enn så lenge kan det se ut som tilkobling via Ant+ gjorde saken. Ble kanskje litt mange Bluetooth tilkoblinger samtidig.
 4. Mitt relativt nye og lite brukte Wahoo Tickr belt med tilhørende pulsmåler må sies og være relativt på bærtur. Innafor 5 minutter kan den vise både normal og reel puls, og puls både i øvre og nedre skala som burde tilsi at jeg enten bør ringe lege eller i det minste ha en hjertestarter lett tilgjengelig.. Opplever ikke det samme med min Garmin måler, selv med samme bekledning. Noen som har vært borti det samme? Å er det vits og klage til Bikeshop?
 5. Jeg har sjekket, og oppdatert til siste SW
 6. Er det mulig å koble de til Garmin 1040 via Ant+? I isåfall, hvordan?
 7. Har opplevd i det siste at mine Assioma Duo pedaler faller ut noen sekunder. Det skjer regelmessig, å skjer etter ca 1m30s og 1m45 sek. Da ramler de ute 3-5 sekunder før jeg får watt på computeren igjen. Computeren er en 1040. Har forsøkt å fjerne pedaler fra computer og koble til på nytt. Batteri er toppladet, firmware er oppdatert og sensorer er kalibrert. Kan dette være Bluetooth forstyrrelser? Å i isåfall hvordan i alle dager skal jeg klare å unngå det?
 8. Godt spørsmål. Det har jeg ikke testet, men Google sier meg 12 siffer.
 9. Gikk ut av skole i juni, der brukte jeg en Casio FX-9860GII. Nå i jobbsammenheng så bruker jeg en enkel Casio FX-82C. Holder i massevis til mitt bruk som planlegger innen elektro
 10. Koblet du deg til slik at dere begge er koblet til samtidig? Støtter Varia dette?
 11. En slik vil jo lett kunne erstatte mitt gamle sett unbraco sett med t-håndtak fra Biltema.. Dette må sjekkes ut..
 12. Thomassen82

  Ny hjelm

  Etter en solid trynings har behovet for hjelm meldt seg. Har i grunn vært fornøyd med min Bell Stratus da den passer bra, men er jo alltid spennende å prøve noe nytt. Bestilte Giro Cielo, men det var for stor soppfaktor, Oakley Aro sitter å fint på hodet mitt, men litt samme greia der. Var tidligere veldig fornøyd med forrige modell av Kask Mojito. Noen som har noen gode erfaringer å dele her? Mips eller lignende system er ett absolutt must.
 13. Jeg innser at å ha 3 sykler fordelt på trappa og yttergang ikke er bærekraftig lengere, så nå ser jeg etter en form for oppbevaring utendørs. Bor på en rolig plass, men det må være låsbart. Noen som har erfaring med sykkelskur eller lignende? Planlegger ikke å bo i nåværende bolig veldig lenge, så garasje det utgår.
 14. Jeg er på utkikk etter bedre unbracoer enn det jeg har nå. De jeg har er noen eldre fra Biltema med t-håndtak. Opplever at det har lav kvalitet, spesielt på kula da den er glad i å ødelegge unbraco sporet i skruene. I tillegg har ett par blitt derformert til potetskruer etter at boltene har sittet litt fast. Hvilke sett kan dere anbefale? T-håndtak er ikke ett must, men er jo helt klart hendig.
 15. For å svare meg selv. Koblet fra alt, både gir, batteri og junction box å lot det stå slik. Når jeg da koblet sammen fungerte alt igjen på uforklarlig vis.
×
×
 • Create New...