Jump to content

sirsondre

Medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sirsondre's Achievements

Nysgjerrig

Nysgjerrig (2/14)

 • Trådstarter
 • Dedikert
 • Første Innlegg
 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført

Recent Badges

2

Reputation

 1. Er på utkikk etter takskinner og sykkelstativ før sommerens bilferie. Har en Volvo XC40 2021-modell med såkalt "flush" takrail til feste av skinnene. Et sykkelstativ skal jeg klare å finne selv, men sliter å finne frem i jungelen av takskinner. Lenken under skal vise kompatible skinner, men jeg klarer ikke å se om prisene her er per skinne eller om de leveres i par? https://www.thansen.no/bil/volvo-xc40-t5-plug-in-hybrid-262hk/transportutstyr/t136722/g2900 Tenkte meg en Wingbar Edge, men ser også her flere varianter til ulike priser uten at jeg klarer å se forskjellen.. Noen som har peiling?
 2. Sykkelkomponenter er overlegne, spesielt for oss som bor i Bergen. Alltid på plass neste dag. Bikeshop er frustrerende trege - bruker konsekvent en dag eller to lengre på å få sendt pakker. Rapha må også nevnes, helt latterlig rask levering med tanke på at det blir sendt fra Manchester. Bruker vel UPS, og blir ofte levert på døren dagen etter bestilling.
 3. Har kjørt med 36g-modellen fra RideNow i et par måneder nå, tipper 2-3000km. Èn punktering, men ingenting som tyder på at dette skyldes slangen. Alt i alt veldig fornøyd, og utrolig praktisk å pakke med seg som reserve på tur i og med at de tar såpass liten plass. I tillegg er jo vektbesparelsen en åpenbar fordel. Når det gjelder feeling og rullemotstand osv så synes jeg det er vanskelig å uttale seg - kan ikke si at jeg opplever noen merkbar forskjell. Mener å ha lest på et eller annet forum at ventilen i noen av RideNow-slangene er limt fast og derfor ikke løsner ved pumper som skrus på, men har glemt å sjekke dette selv på mine egne slanger.
 4. Stemmer, men disse linsene er til den vanlige Sutro-modellen så vidt jeg kan se. Tror ikke de passer til Sutro Lite som ikke har ramme rundt hele linsen.
 5. Jeg har også Oakley Sutro Lite med fotokromatiske linser. Synes de holder seg klare og fine når det er mørkt, men at de for lett blir mørke på dagtid uavhengig av solforhold. Vil blant annet ha brillene til langrenn når det ikke er sol, og da blir linsene alt for mørke med mindre jeg går i mørke. Kommer derfor til å bytte disse med rene klare linser dersom jeg finner noe av OK kvalitet på eBay eller lignende (kan ikke se at Oakley selv produserer denne linsen).
 6. @StigTHva er årsaken til at du har måttet vente så lenge? Har de oppgitt når de forventer å få dette på plass? Jeg har en Orbea temposykkel i bestilling som skal leveres med Unaas-hjul, hvor sykkelen tilsynelatende står på lager, men hvor hjulene ikke er tilgjengelig. Det siste jeg fikk beskjed om var at hjulene forventes inn 1 mars - tidligere fikk jeg beskjed om at dette skulle komme inn rundt nyttår. Fremstår noe merkelig og jeg har ikke fått noen detaljert forklaring - virker som om de er tomme for hjul, og sliter med å få inn nye.
 7. Ville prøvd å presse banken på en opplåning av eksisterende boliglån uten etableringsgebyr og uten endring av eksisterende vilkår / BoliglånUNG - kommuniser at dersom de ikke kan levere på dette vil dere se på muligheten for å refinansiere det hele i annen bank. Skader ikke å prøve
 8. Ang dette, hvordan har utviklingen vært de siste årene? Husker alle forumtrådene for noen år siden - jeg vegrer meg nå fra å bestille derfra selv om de har den sykkelen jeg aller helst vil ha. Jeg orker ikke en lang periode med dårlig kommunikasjon og potensiell ventetid, da betaler jeg heller mer et annet sted.
×
×
 • Create New...