Jump to content

Roy

Støttespiller
 • Posts

  240
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Roy's Achievements

Talent

Talent (8/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Veldig Populær
 • Dedikert
 • Trådstarter
 • En Måned Gjennomført

Recent Badges

172

Reputation

 1. Ser jeg var lite presis i beskrivelsen der. Lydnivået på taste- og bekreftelseslyder er ikke noe problem, men det er selve låsen, den mekaniske lyden er HØY. Det er ingen justeringsmuligheter på den etter hva jeg har funnet ut, det eneste jeg har lest meg frem til er at man kan dempe/runde lyden litt med fett. Man må da ha et fett som ikke stivner for mye i kulden, da risikerer man at døra ikke smekker når det er kaldt ute.
 2. Har Yale Doorman koblet til alarmanlegget, det er godt over middels digg, låsen har fungert helt fint i noen år nå. God kvalitet. Men, det er 1 ting som er irriterende med den, lydnivået når døra åpnes og lukkes. På dagtid er det ikke noe å tenke på, men skal den døra åpnes og lukkes etter leggetid så er det overhengende fare for at hele husstanden våkner, såpass bråkete er den faktisk.
 3. Ubrukt, plukket av ny sykkel da jeg har annen lykt for stisykling. Perfekt for deg som pendler eller sykler langs veiene og vil se og bli sett. Dette er modellen for elsykkel, tilkoblingskabel til Bosch motorer. (enkel sak å bytte til Shimano/Yamaha/Brose) https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=355750554
 4. Jeg som har TSR som tradisjon følger jo med og får det med meg gjennom nyhetsbrev og oppdateringer på hjemmesidene og SOME, men kan tenke meg at man ikke får det med seg om man ikke oppsøker informasjon. Man må nesten vite hva man søker etter, Terrengsykkelrittet 2024. https://tsr.froy.no/
 5. Knallforhold! Det må vel ha vært bortimot optimalt føre? Synd at deltagertallet fortsetter å synke. Er det for dårlig promotering eller gidder ikke folket å sykle sånne ritt lenger? Kudos til alle som fullførte, skjønner godt at det var tungt i varmen. Jeg hadde en knallfin opplevelse på elsykkel og må si jeg er dypt imponert over farta til de raskeste uten motor. Jeg holdt snittfart på 17,9 km/t gjennom traséen, og når det da er kun 2 minutter til nest raskeste mann i sportsklassene, ja det er imponerende! Og senior elite.. Sjukt! For de som ble passert av oss to elsyklistene som stilte til start, var det noen som synes det var irriterende? Jeg prøvde å si fra tidlig til de jeg passerte som jeg skjønte sykla fort og lå godt an at jeg hadde elsykkel, så de ikke skulle bli stressa av å bli tatt igjen. Med elsykkel forsvinner litt av styrkeprøven som TSR er, men man blir sliten på en annen måte om man skal prøve å holde farta oppe. Det er ganske tungt å håndtere en tung sykkel i såpass fart over tid, jeg var litt sliten i hodet på slutten og begynte å bomme litt på linjene. Om flere stiller med elsykkel så blir det litt mer konkurranse der også, men da må nok elsyklistene kanskje starte tidligere så det ikke blir så mange passeringer underveis som vi hadde nå.
 6. Haha! Gikk inn på appen igjen nå bare for å sjekke, og der var det litt nedbør igjen ja. Fredagsbingo på værmeldinga.. 😅
 7. Det blir nok ikke støvtørt i morgen, men nå er jo værmeldinga ganske bra igjen, i alle fall på appen hos meg. Om dette er trenden så kan det bli ganske fine forhold.
 8. Det gamle kjedet vil være litt lenger ja, men om det er et helt ledd lenger så tror jeg man må bytte drev og kassett også..? 😮
 9. Jeg vet ikke helt hva Shimano sier, men vi har i alle fall målt oss frem til kjedelengden vha lengden på kjedestaget og størrelsen på drevet på syklene vi bygger. Tipper at hvis du finner fram det gamle kjedet ditt så er det 1-2 ledd kortere enn det nye (setter en femmer på 1 ledd). Og med litt justering på B-skruen også så er du i mål.
 10. Kappa du kjedet i samme lengde som det gamle, eller målte du deg frem til kjedelengden på annet vis? Det enkle (det første) er ofte det beste, det der er en Ibis Ripley og om den er bygget av oss så hadde den riktig kjedelengde.
 11. Glemte vel et lite tullesmilefjes der... 😄 Og det er vel på sin plass å nevne at jeg stiller på elsykkel for de som ikke leste/visste det. Mulig jeg bytter til hardere gummi om det blir like tørt og fint som det er nå, men jeg skal nå få ok fart uansett. Ser at jeg skreiv feil i farten også, det er jo selvsagt ikke Aggressor bak, det er Dissector, som er lynraske selv i MaxxGrip. 🙈
 12. Assegai DD 2,5" Maxxgrip foran. Aggressor 2,4" DH Maxxgrip bak. Det blir så tørt at man må ha klør nedi jorda og støvet for å få grep.
 13. Internettet har en tendens til å feilinformere eller overdrive, de bushingene slites ikke fort med mindre man har utslitte lagere eller slark i linkene over. Det e jo tørt vær nå, typisk tid for nye knirkelyder.
×
×
 • Create New...